Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Imię: Grzegorz Wiek: 22 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym starać się o rangę opiekuna ubt cs go na forum czuje się na siłach żeby się tego podjąć rozbudować ubt od cs go pod względem graczy pełnić tą funkcję najlepiej jak się da żeby to wszystko dobrze przebiegało I żeby był ład i skład jestem też aktywnym użytkownikiem forum I zostanę na długi czas Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Opiekun ubt cs go Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś o sobie: Jestem pomocnym człowiekiem spokojnym którego ciężko wyprowadzić z równowagi opanowanym z dużym dystansem I poczuciem humoru 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 -podanie (mało staranne jak na takie stanowisko + nie odpowiedziałeś na 2 pytania) + wiek +profil na forum Ja jestem na TAK, życzę powodzenia. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 - Podanie napisane tak sobie, nie rozwienięte. + Wiek + Konto Pod Podanie + Staż na forum + Kultura Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Jestem na tak +wiek +kultura +aktywność +wszyscy go znają +ogarnięty +staż w csie +staż na forum +dobra mordka prywatnie z dużym dystansem i poczuciem humoru +inteligentny Idealna osoba na to stanowisko! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 7 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Pozwolę sobie tutaj wypowiedzieć :p Witaj, +UBT +AKTYWNOŚĆ +AMXX + Jesteś ogarnietą osobą i na pewno zrobisz wiele dla UBT pod względem ubt cs go +Straż w cs'ie +kultura - podanie. Niestety słabo je napisałeś, przy takich podaniach powinieneś je rozbudować bardziej. Jestem na tak, kolega się nadaje na takie stanowisko! 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 8 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Jestem na wielkie TAK! +wiek +miły +ogarnięty +stara się +kulturalny +pomocny +aktywny Widać bardzo mu zależy, swoje obowiązki wykonuję bardzo dobrze, nie ma lepszego kandydata na tą posadę! Powodzonka mordeczko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 8 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) -podanie slabiutkie -wsparcie finansowe? +wiek O.P widzę że nawet po daniu ci dobrej rady reagujesz na to "śmiechem" bardzo dojrzałe zachowanie Wypadało by odpowiedzieć na każdy podpunkt w podaniu Edytowane 9 Maja 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi