Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana

ŚMIETANI_X

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

wój nick na serwerze: ŚMIETANI_X
Nick admina banującego. kutas_kozla
Dostałeś bana, gaga czy muta?: gaga
Czas oraz data bana: 05-05-21 19:40
Serwer na którym dostałeś bana: [PL/EU] StrefaSkilla.pl ONLY AWP #2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem prema bana za niby wh, którego używałem podczas gry na serwerze, co jest nie prawdą. Zawsze gram czysto. To, że widać kogoś lufę czy też od razu strzelam gdzie ktoś stoi bo go wcześniej widziałem nie znaczy, że mam wspomagacze.
Link do Sourcebansa z twoim banem: 9706489DFAE0ED8EC40338428F060251FE190DAB

Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199006565289/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Niestety nie mam tego wycinka i raczej nie uda mi się go zdobyć.

• Użytkownik

A mógłbym prosić o dowody twojego czystego grania? Jeśli dostałeś bana za wallhacka, to go widocznie miałeś, każdego gracza sprawdzam minimalnie jedną całą mapę, żeby nie popełniać błędów, jeśli faktycznie grałeś normalnie, a dostałeś bana ode mnie to Cie przepraszam z góry za złe podjęcie decyzji.

• WTF 2
  • Użytkownik

@ kutas_kozla proszę o rozpisanie dema gracza którego zbanowałeś

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

Link do demka : https://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20210505-192410-1959152820-awp_arena_StrefaSkillav2-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__2______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__STORE__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP___1shot1kill.pl.dem.zip

Rozpisanie demka: mapa awp_arena nick: Smietani_x

minuta 2:20 - Obserwowałem i w minucie, której podałem zauważyłem nietypowe zachowanie, w którym twój celownik dziwnie na początku podążał za przeciwnikiem, poźniej się wcelowałeś i czekałeś, gdy wychyli.

minuta 2:30 - Znów byłeś wcelowany idealnie tak jak w poprzedniej sytuacji.

minuta 3:20 - Po nieudanym oddanym strzale w przeciwnika odwróciłeś patrząc się w kontener, gdzie dalej biegł kolejny przeciwnik.

minuta 4:37 - Wychyliłeś się na przeciwnika, strzeliłeś, gdzie na blisko stał kolejny przeciwnik dziwnie zacząłeś machać bronią po czym wychyliłeś się kolejny raz i zabiłeś osobe, która była blisko ciebie.

minuta 5:01 - Stojąc za swoimi kartonami zaczałeś przez nie mierzyć idealnie w strone przeciwnika.

minuta 6:16 - Stałeś znów wcelowany w przeciwnika który nie wychodził, dodatkowo dziwne zachowanie bo twój celownik mam wrażenie lekko schodził na przeciwnika przez boxy.

minuta 8:46 - Zaczałeś znów nienaturalnie mierzyć przez boxy do przeciwnika.

minuta 9:30 - Przeciwnik był na górze, wychylając dziwnie na to zareagowałeś mimo, że nikogo nie było widać, gdy zeskoczył szybko zająłeś pozycje.

minuta 9:42 - Zacząłeś dziwnie wychylać, po czym gdy osoba z przeciwnej drużyny biegła górą po kontenerze wychyliłeś patrząc w środek kontenera, co skutkowało mniejszym zasięgiem myszki, by zabić osobę, gdzie dodam, że od samego początku zawsze próbowałeś wychylać odrazu wcelowany w dane miejsce na tzw. headshota, a tym razem wychodząc nawet nie zerknąłęś czy ktoś inny nigdzie indziej nie stoi.

minuta 9:46 - Dwóch przeciwników znajdowało się na górze, byli oni nie widoczni na ciebie, a twoja rekacja była conajmniej dziwna gdy popatrzyłeś się na nich. Potem cała akcja się rozwineła, zabiłeś osobę prefirem, która stała na swoim respie wcelowana w wasz. 

minuta 14:35 - Przeciwnik wchodzi za boxy, idealnie nad jego głowe wcelowywujesz się, czekając aż wychyli, po czym go zabijasz.

minuta 14:39 - Odbijając się od drabiny, nie wiedziałeś, że tam jest przeciwnik, wsykakując zabiłeś można powiedzieć prefirem przeciwnika.

minuta 15:19 - Poszedłeś na góre, wcześniej zabiłeś jedną osobę, minęło pare sekund znów nie widząc przeciwnika wychyliłeś i strzeliłeś.

minuta 16:11 - Szedłeś na góre, znów wydało mi się to dziwne, że wychyliłeś wcelowany dosłownie w przeciwnika.

minuta 16:46 - Zostałeś zbanowany przeze mnie, a powód to Wallhack.

• Użytkownik

znam gracza ŚMIETANI_X i nie sądzę żeby używał wallhacka, Śmietana to naprawdę dobry gracz, demo co prawda jest podejrzane ale moim zdaniem to był zbieg okoliczności, grałem z nim nie raz i nie wydaje mi się aby Śmietana używał wspomagania widzenia.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Wieczorem będzie sprawdzone demo i proszę nie wypowiadać się już w tym temacie 

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

@ Krejzol Sprawdz demo nie ładuje mi wcale tego dema

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

odwolanie_odrzucone.png

steryd kopia.PNG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]