Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Nick: Nasko Imię: Kamil Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Spokojnie od 6h do 8h jak nie więcej ponieważ jestem nowy i zainteresowany waszym forum. Opisz siebie: Jestem osobą szczerą, otwartą i lojalną. Interesuje się sportem ogólnie piłka nożna i walki mma, jako wysportowany młody chłopak sam uczęszczam na treningi piłki nożnej a także na treningi mma. Zawsze jestem pomocny pierwszy wyciągam rękę do pomocy. Jestem pewny siebie mam czasem dziwne poczucie humoru lecz każdy się czymś rózni. Wróciłem do gry cs 1,6 po dłuższej przerwie, moje ulubione serwery to Dd2 i Jailbreak. Na co dzień jestem człowiekiem wesołym, usmiechnięty i pełnym energi do dalszego działania. Staram się wykonywać moje obowiązki dokładnie a także na czas co jest najważniejsze. Dlaczego akurat Ty?: Coś tam doświadczenia posiadam, kocham się rozwijać a także chciałbym pomóc obecnym redaktorom. Mam w planach dodać troche pracy od siebie mam na myśli wywiady,Q&A. pytania dnia, kawały a także zagadki. Doświadczenie: Przed przerwą miałem redaktora, myślę że sprawdzałem się dobrze w tej roli. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii: (1-10): 8,5/10 Przykładowy wywiad/artykuł: ''Polacy w Anglii'' Polacy w Anglii W dniu 1 Kwietnia 2004 roku Polska była jednym z 10 krajów które dołączyły do EU (Unia Europejska). W 2018 roku 'Office for National Statistics' oszacował liczbę Polaków mieszkających na terenie Wielkiej Brytanii na 905 000 osób a z tego 73 000 osób urodzonych w Wielkiej Brytanii. Emigracja ma swoje dobre i złe strony. Dobre: Złe: - Zdobywanie nowych doświadczeń - Konflikty kulturowe - Zwiększenie liczby pracowników - Problemy społeczne - Poprawa sytuacji materialnej - Bariery językowe Ludzie emigrując często nie pracują w swoim zawodzie ponieważ mają problem z porozumiewaniem się swobodnie. Prace dla ludzi którzy dopiero co przyjechali do angli lub mają zamiar doświadczyć przeżycia i spróbować zamieszkac w Wielkiej Brytanii: - Praca na Polu: Cięcie kapusty, zbieranie kwiatków, zbieranie chwastów, Słoneczniki a także cięcie brukselki. - Praca na Fabryce: Pakowanie brukselki, pakowanie brokuł, pakowanie owocy, praca przy jedzeniu a także operowanie wózkiem widłowym. - Praca dla ludzi z znajomością jezyka angielskiego : To już od was zależy macie otwarte drzwi do nowego życia i poznania nowego siebie. Brexit Brexit jest już faktem. Od 1 stycznia 2021 roku Wielka Brytania oficialnie nie jest już częścią Unii Europejskiej. Rząd brytyjski nie wprowadza na ten moment żadnych untrudnień w kwestii wyjażdów turystycznych, podróży służbowych czy studiów w UK. Czy Polacy wyjezdzjący do Anglii potrzebują wiz ? Tak: Jeśli dana osoba chce wyemigrować do Anglii w celach pracy. Nie: Jeśli dana osoba chce wyjechać do Anglii w celach turystycznych. Coś o Anglii Anglia jest blisko 60 razy mniejsza, niż Australia – ale ma prawie 3 razy większą populację. Anglicy wypijają 22 razy więcej herbaty niż inni mieszkańcy Europy. Gdziekolwiek w Anglii jesteś, znajdujesz się maksimum 120 kilometrów od morza. W trakcie I Wojny Światowej angielscy szpiedzy opracowali metodę wykorzystywania spermy jako niewidzialnego atramentu. Stary smieszny kawał: Diabeł zwabił na skraj przepaści Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Diabeł zwabił na skraj przepaści Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Diabeł podchodzi do Anglika i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. Anglik skoczył. Diabeł podchodzi do Francuza i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. Francuz skoczył. Diabeł podchodzi do Niemca i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! Niemiec skoczył. Diabeł podchodzi do Polaka i mówi: - Skacz! - Nie skoczę. - Gentleman skoczyłby. - Nie skoczę. - Ale teraz jest taka moda. - Nie skoczę. - To rozkaz! - Nie skoczę. - A to nie skacz! No i Polak skoczył. Kontakt: Forum i TS Edytowane 11 Maja 2021 przez NasKo 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Jestem na TAK +wiek +ogarnia +ładne podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 11 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 -nie znam cie -sredni przykladowy artykul +wiek +podanie Mozna na probe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na TAK +wiek +podanie +można dać okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Fakt, faktem Twoja interpunkcja i ortografia nie powala (tak jak u mnie). jesteś osobą ogarniętą i chętną do pomocy, więc myślę, że szansa Ci się jak najbardziej należy. Tym bardziej, że rąk do pracy potrzeba. Masz moje tak. Czas pokaże czy się nadajesz. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi