Użytkownik MixU Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: lucky na 1 koncie oraz MixU Nick admina banującego: Kidziorek02 Dostałeś bana, gaga czy muta?:perm ban oraz 1 h Czas oraz data bana: perm 11-05-2021 23:17 oraz 23:33 Serwer na którym dostałeś bana: Strefaskilla Mirage#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Jesli chodzi o tego admina kilka tygodni temu dał mi permabana miss clickiem po czym odbanował dopiero po 5 dniach, obecna sytuacja wygladala tak, że podczas sytuacji 1vs4 przykampiłem na t-spawnie, przeciwnicy biegli od t-spawnu, tv-rooma oraz zakrętu, zabiłem tego admina za co dał mi kicka, jako że to nawet trochę rozumiem, to dostałem perma za niewykonywanie poleceń administratora (XD) nie otrzymałem od niego żadnego upomnienia, a pomiędzy tymi 2 akcjami było 20-30 min przerwy, terroryści zajeli A to byłem wcelowany w ct, sytuacja 3vs6-7, w tym momencie naprawiałem przycisk ctrl, ktory wypadl mi z klawawiatury i caly czas patrzylem ct za co otrzymalem permabana XD, lacznie na tym serwerze spokojnie 50h bylo, dostaje 3 permabana na tym serwerze, nie wiem czy admini byli testowani jamimś testem z SM albo chociaż nawet z logicznego myślenia ( pisze tylko o tych 2 adminach co dali mi łącznie 3 permy). Wszedłem z maina, żeby zapytać się dlaczego dostałem tego perma, admin odpowiedział żebym siedział cicho ( cos w tym stylu) po czym otrzymalem bana na 1h. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198886068931/ http://steamcommunity.com/profiles/76561198319332738 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: brak Edytowane 11 Maja 2021 przez MixU Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Administrator tego serwera pomylił się chciał Ci dać bana na 1h przypadkiem dał perma dostaniesz ub po godzinie czasu rozmawiałem z nim i sprawa jest już wyjaśniona 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MixU Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Chciałbym jedbak bardziej rozwinąć ten wątek bo ten admin po raz 2 myli się w moim przypadku i dostaje 2x perma Edytowane 11 Maja 2021 przez MixU Odnośnik do komentarza
Użytkownik Guess Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Pomyłka rzecz ludzka możesz się odwołać i dostaniesz ub, a sytuacja wyglądała tak, że wraz ze swoja drużyna po stronie terrorystów kampiliście co rundę nie wykonywaliście celów mapy co utrudniało rozgrywkę, a w regulaminie jest jasno napisane że jest zakaz kampienia, no chyba że jest to np. wyczekiwanie, rozumiem zachowywać broń sobie w jednej czy drugiej rundzie, ale nie co rundę. Ja na czacie uprzedzałem o regulaminie serwera i o kampieniu pare rund wstecz przed twoim kickiem, stąd powód bana. Później po banie wszedłeś na swoim drugim koncie zamiast wyjaśnić sprawę na forum, tylko po to by wymienić nieuprzejmości z adminem który dał Ci bana, polecam zapoznać się z regulaminem i Taryfikatorem kar, ponieważ jest przypis do tej sytuacji "20. Granie na serwerze z blokadą na grę - Ban permanentny." Ciesz się że kidzor nie dał perma na drugim koncie bo tu już mógłby być słuszny. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MixU Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 (edytowane) Chcesz do możemy wejść na ts strefyskilla razem z kidziorem zeby wyjasnic sprawe, bo nie chce sie tu rozpisywać Edytowane 11 Maja 2021 przez MixU Odnośnik do komentarza
Użytkownik `djabel Opublikowano 11 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Wypowiem się w tym temacie, gdyź byłem świadkiem zaistniałej sytuacji. Więc dostałeś banicje za kampienie po stronie terro, nie wiem czy tak ciężko zrozumieć co to cele mapy, paka tyka a Ty się chowasz i nie wykonujesz tych celów, natomiast błąd za perm bana, aczkolwiek człowiek nie jest maszyną i każdy ma prawo się pomylić, a admin mówił Ci od razu, że się pomylił. No i niestosownie się zachowałeś po całym banie, zamiast udać się na forum, wchodzisz z drugiego konta żeby dochodziło do jakichś wymian słownych, grozisz, że napiszesz tam do kogoś, no dorośnij trochę byku, moim zdaniem słuszny ban, a twoje zachowanie było nie stosowne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MixU Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Widzę typowe bronienie kumpla, dobra piszecie o tym, że nie wykonuje celów mapy, polecam zapoznać się z tą definicją, jestem 1 z tych osób na serwerze, która zawsze stara wykonać cel mapy i zachęca do tego innych, lecz gdy jest sytuacja gdzie ktoś musi poczekać i spokojnie zagrać, rozumiem że terroryści kampią, ale ja nie jestem typem takiej osoby przed kickiem zagrałem kilka rund i w każdej z nich wykonywałem cele mapy, gdzie miałem iść jak od każdej strony miałem przeciwnika? poza tym takich osób po terro było bardzo dużo conajmniej połowa robiła to co rundę, i to w sytuacjach 2vs3, ja zostałem w sytuacji 1vs4 i tylko ja dostałem kick, później bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 8 godzin temu, MixU napisał: Widzę typowe bronienie kumpla, dobra piszecie o tym, że nie wykonuje celów mapy, polecam zapoznać się z tą definicją, jestem 1 z tych osób na serwerze, która zawsze stara wykonać cel mapy i zachęca do tego innych, lecz gdy jest sytuacja gdzie ktoś musi poczekać i spokojnie zagrać, rozumiem że terroryści kampią, ale ja nie jestem typem takiej osoby przed kickiem zagrałem kilka rund i w każdej z nich wykonywałem cele mapy, gdzie miałem iść jak od każdej strony miałem przeciwnika? poza tym takich osób po terro było bardzo dużo conajmniej połowa robiła to co rundę, i to w sytuacjach 2vs3, ja zostałem w sytuacji 1vs4 i tylko ja dostałem kick, później bana. Siedziałem na serwerze i widziałem co robisz nikogo nie bronię a ty uważaj na siebie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi