Użytkownik reflexiVe Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Imię: Paweł Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Lubię wspomagać inne osoby. Oczywiste jest to, że teraz też to robię, ponieważ mam administratora, lecz będąc opiekunem wspomagam zarówno serwer jak i p. Andrzeja, co nie powiem ale cieszy "miche". Myślę, że w tej roli dobrze bym się sprawdził, ale nie będę rzucać słów na wiatr, trzeba się samemu przekonać. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Mirage/Cache Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/10 [Trzeba sobie przypomnieć, korzystanie z panelu AMXX/SMX] Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Coś o sobie: Jestem dość często obecny, wróciłem po niekrótkiej przerwie, ale znów powróciłem. Kultura to oczywiste, w pomocny oraz odpowiedzialny, nie raz zwraca się uwagę na słowa. Osoba, potrafiąca przyznać się do błędu i ponieść konsekwencje za błędy. Na co dzień jestem miłą osobą. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koksu Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 -na serwerze oraz na cs nie widuje cię wgl -rzadko wchodzisz na forum -jak wchodzisz na serwer to słyszę tylko że kogoś wyzywasz -Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu Jestem na NIE 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 12 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Na tak +wiek +składka +ogarnięty +okres próbny Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Podanie przyjęte na okres próbny 2 tyg. Zgłoś się po odbiór rangi w danym dziale. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi