RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Medal aktywności 🔥👌 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Warna i 12 groszy 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Umiejętność do gry co by nam spalony nie biegał 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Kij do bicia fluxa i pokrzyw 1 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Pół lytry whisky ,cole i lód se sam załatw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Lepszy gust do hostingów zdjęć 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Brak możliwości kicków i banów za cele/klatki 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 26 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Junior Admina 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Może moda ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Chomika żeby za niego posty nawalał jak Oro śpi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Pozytywy Edytowane 30 Marca 2022 przez helikopterovsky 1 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Helikopter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Realnego avka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Szluga! 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 1000 energetyków 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Kolejny kolorek 😀 3 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 2000 postów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 +1 dzień spędzonego czasu na forum 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opiekuna na Surfie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Paprykarz Szczeciński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Dobrą imprezę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Wódke haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Tą laskę z Twojego avka bo to pewnie nie Twoja ? Nie mówię, że nie mógł byś takiej mieć xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik JeSUS Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Pączki z piekarni Pawełek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Jakieś piwko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi