Użytkownik autofire Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Witam, ostatnio na DD2 #2 mało osób, proponuje żeby serwer przybliżyć do klasycznego. Jak dla mnie czym mniej modyfikacji (nachalnych dźwięków, których nie da się wyłączyć, doładowania magazynka za fraga, czy jak DD2 #1 liczenia headshota za 3 punkty, leczenie) tym lepiej, ale czy tylko ja tak mam? Rozumiem, że vip ma jakieś przywileje i że muszą być reklamy, system rang itd. ale moim zdaniem czym więcej modów pchanych na siłę tym gorzej to wychodzi. DD2 #1 - 31 graczy, DD2 #2 - 2 graczy. Chętnie zagrałbym serwer klasyczny 3-4 popularne mapy jakby powstał. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Piszesz, że chcesz klasyczny dd2, by na samym końcu dodać, że pograłbyś 3-4 popularne mapy. To zdecyduj się co chcesz. Zgodzę się tym bliżej klasyka, tym lepiej, ale okazja do przywrócenia serwera już minęła. Ludzie zadomowili się już na 1. Ciągle jest tendencja spadkowa i tylko gwałtowna i zdecydowana reakcja uratuje serwer w innym przypadku jest to prosta droga do piachu. Edytowane 13 Maja 2021 przez SHAMPON tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik autofire Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Bardziej chodzi o klasyczny tryb gry, jeżeli już jest DD2 i nie potrzeba więcej, to można 4 mapy jakieś standardowe i małą ilością modów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 @ Admin CS 1.6 DD2#2 @ Użytkowniczka @ Użytkownik <--- Zapraszam tutaj do wypowiedzi , chce wiedzieć jaki chcecie dd2 #2. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Cos tam zmienilismy, sprawdzcie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Daje przyjęte, bo coś tam wtedy Trivor pozmieniał, zamykam bo już temat długo leży. @ brook1yn. @ Bl!nDMaN możecie mieć to na uwadze, bo chyba wtedy nie byliście właścicielami 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi