Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czeno Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Imię: Patryk Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Sieć potrzebuje opiekuna, kogoś kto zna się na swojej robocie i nie ma zamiaru palić oporów jak i puszczać płazem "pseudo" oporów. Kogoś kto ma neutralne nastawienie do każdego gracza. Również przy przyjęciu nowego członka UB'teamu sprawdziłbym jego znajomość dotyczącą owej funkcji. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: UBT Cs 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Coś o sobie: Nazywam się Patryk urodziłem się w Rybniku jak i dalej w nim mieszkam, niedawno ukończyłem technikum informatyczne, raczej większych zainteresowań nie mam chyba, że można do nich zaliczyć wieczne imprezowanie. 9 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 13 Maja 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 + obecnie najlepszy w UBT + ma mózg i wie co robi + porządek w UBT się przyda i ktoś kto ma pojęcie kogo wybiera + amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 +UBT 1.6, robi najlepsza robote +aktywny +forum +doświadczenie +amxx +chęci -podanie, słabo napisałeś Jestem na tak!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na tak +wiek +aktywność +amx +doświadczenie Powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na tak +wiek +znajomosc amxx +neutral +ogarniety -wieczne imprezowanie XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie + Aktywnośc na forum - podanie 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Sorki kolego ale jestem na NIE - Ogarniasz tematy w odwołaniach od bana to rzadko dajesz rozpiski tylko banujesz. Teraz zaczołeś dawać rozpiski bo złożyłeś podanie na opiekuna - Widze że najlepiej ci sie sprawdza ssy demka już nie tak bardzo. Jak ci sie zwróci uwage to zasłaniasz sie że masz problemy ze słuchem - Dodatkowo masz blokadę VAC na steam, której nie dostaje się za nic. - Ubiegasz sie o range a nie znasz wgl regulaminu forum zaraz ci przytocze dwa pkt. 4.14 Podania na tą samą rangę można składać raz na 7 dni. A widać już złożyłeś dwa podania w ciągu 7 dni na admina dd2 1 i opiekuna ubt 1.6 4.16 Namawianie innych osób do wypowiedzi w swoim podaniu, skutkuje jego odrzuceniem. Dodatkowo czuje że cieżko sie będzie z tobą współpracowało. Bo po prostu będą tobą manipulować jak będą chcieli. @ Giorgio dlatego możesz stracić flagi i range admina. Tak jak w tym temacie 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Nie powiedziałbym, że jesteś idealnym kandydatem. Wiele rzeczy można było zrobić z pozycji ubt, więc albo nie miałeś chęci, albo odwagi. Ogólnie zawodzicie jako cała grupa, ale od czegoś trzeba zacząć, więc niech będzie to wstęp ku lepszemu. + Ogarnięty + Doświadczenie z cs'em + Wiek + Jakaś aktywność na forum + Chęci Z minusów: - Rozpisywanie setów z hltv. (Na litość boską zmieńcie ten standard na pov) - Lenistwo względem zgłoszeń(Nie są sprawdzane na bieżąco, leżą aż ktoś złapie wenę na oglądanie). - Nie pilnujecie banów. To że później jednego typa rozpisuje się 5 raz, to jest wina i czerwonych i ubt. Powinniście mieć listę banów, które zawsze się przepisuje po resecie bansa. Nie bez powodu @ joolz. nie przepuszczał archonka w żadnym odwołaniu. To teraz musieliście oglądać raz jeszcze Liczba mnoga, bo każdemu z obecnej ekipy, tą listę grzechów można przypisać. Mimo wszystko jestem na tak i życzę powodzenia w zmianach, bo raczej nie zgłaszasz się na opiekuna, by wszystko było nadal tak jak jest. 2 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Chłop jest obiektywny. Nikomu nie ,,liże rowa". Ma swoje zdanie. Wie co jest 5. Sprawdzanie nowych jest jak najbardziej na miejscu, szczególnie jeśli masz kilka kontrowersyjnych demek i ss'ków. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Krótko i na temat, tak. + Ogarnia gierkę + Nie pali graczy, bo są lepsi i "dziwnie to siadło" + Myśli w porównaniu do niektórych PS: powodzenia z tym zielonym gnomem, krótko tam xd 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 15 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Jestem na TAK +wiek +aktywność +doświadczenie +amx +przyda się Opiekun UBT 1.6 +chęci +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) No na takie małe tak +wiek -podanie +checi -/+podanie @ GENERAL ALADEEN no i co z tego, ze ma vac bana to go nie blokuje do pełnienia funkcji opiekuna. Edytowane 15 Maja 2021 przez Olo`cLaR'2k21 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Jestem na TAK +wiek +aktywność +doświadczenie +amx +przyda się Opiekun UBT 1.6 +chęci @ GENERAL ALADEEN Też mam vaca na koncie steam, nie przeskadza to nikomu, zawsze każdemu może się zdażyć VAC BAN... @ GENERAL ALADEEN Ale tam chodziło o Vaca w cs:go a nie w cs 1.6. Miałem admina w cs:go i też dostałem Vaca i wtedy mi zabrano rangę. Ale w cs 1.6 nie przeskadza to nikomu.... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik White2115 Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Jestem na TAK +wiek +duża aktywność +doświadczenie +amx +chęci Powodzenia czeno 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Na tak + przyda się opiekun ubt 1.6 + jest bardzo aktywny + doświadczenie + amx + chęci +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi