Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Nick z CS: archonek) Admin banujący: czeno Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: wczoraj Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mam jeszcze bana w bansie. Wycinek bana z konsoli: - temat -> Zostałem rozpisany przez jakiegoś chłopa którego pierwszy raz na oczy widzę, a po dwóch godzinach czeno już podjął decyzję, bez mojej wypowiedzi, oraz innych członków UBT. Nawet nie dał swojej rozpiski w którym momencie się spaliłem. To lecymy dur 5:49 celownik przeciaga się na głowę przeciwnika przez sciane po czym robi gwałtowny ruch tylko i wylacznie po to aby odwórcić od tego uwagę. / nawet fraga nie zrobiłem XD zwykłe celowaine 5:54 ta sama sytuacja celownik idzie po jak najktótszej lini aby dojsc do glowy czy innego ustalonego hitboxu przez jego sety / szybka reakcja 240hz monitor, tu też nikogo nie zabiłem. 6:08 ta sama sytuacja. / Tu po prostu zeskanowałem chłopa którego widziałem, że wcześniej wchodzi do ciemni. Płynny ruch myszką rotacyjny, nie płaski. Więc legit. -b 6:49 za duży FOV sprawil ze celownik poleciał nad głowę i to znów nie naturalnym ruchem. / Ty chyba nawet nie wiesz co to jest fov, skoro celownik był skierowany w opponenta i dostał logiczne -b 7:55 ta sama sytuacja tym razem trafil. / Jedyna podejrzana akcja, lecz pamiętaj, że jest to demko zlagowane. -+b 14:41 Pierwszy kill celownik znów prawie na głowe strzał widać na scianie a chłop zabity w ciało. Drugi kill to samo. Trzeci to samo. / zwykły klill -b 15:16 znów nieudana próba celownik szedl za modelem strzal nad głowę. / przecież go słyszałem, to piknąłem aby go zabić -b Przecież ta rozpiska jest śmiechu warta, rozpisał ją koleś który gra bez dźwięku i wielce zdziwiony, że wiem kto gdzie jest XD @ czeno 1.6 pchasz się na opiekuna, jak totalnie nie masz pojęcia o tej grze, i rozpiska na mnie to udowodniła, oceniłeś ją po dwóch godzinach od wstawienia, nie dałeś się wypowiedzieć innym chłonkom UBT, oraz też nie dałeś mi się wypowiedzieć + nie dałeś swojej rozpiski, tylko jedyne co napisałeś to, że nie pogram XD a m a t o r k a Coś od siebie: Pali sie na wszystkich sieciach lecz dostaje marne ssy. Ma sety, a wraz z tym ABH i fast zoom'a. Oczywiscie przez calą mape robił bh perfekcyjnie, odbijanie się od krawedzi z duckiem czy bez to dla niego pestka a grając przez 6 lat na BaseBuilderach wiem ze tak sie nie da (ciągle, akurat tutaj to bardziej samo odbijanie sie lecz i w to tępo da się nie wbić :0). Wszystko to mozna opanować do perfekcji lecz zawsze mozna sie pomylić i nie trafić strefy, czy choćby zooma odpalic pozniej niz strzelić. Odstęp pomiedzy jego fast zoomami jest zawsze ten sam z czego wynika ze nie robi on tego samodzielnie. Zrobił to ponad 15x na mapie a odstęp czasowy zawsze byl ten sam plus celownik za kazdym razem byl na hit boxie jego enemy. - Może zacznę od tego, że bh w 1.6 jest strasznie łatwo wykonać, i nie jest to żaden wyczyn. Fast zooma nie mam żadnego XDDDDD, naucz się go chociaż robić a potem się udzielaj, i co z tego, że grałeś na basebuilderach skoro tam nawet movmentu nie trzeba żadnego mieć, są takie tryby jak hns, ewentualnie deathrun. I to tam się uczysz movmentu, a nie na jakiś trybach zombie mod . Chłopie gadasz, że nie trafiam w strefe? ty się doucz co to są strefy, strefy robisz cały czas podczas gry. Zrobiłem z 15x fastzoomy, to czemu mi ich nie rozpisałeś? tylko dałeś jakąś marną rozpiskę na 7 akcji, a jakiś amator zamknął temat bez w ogóle jakichkolwiek argumentów. @ Trivor , @ Dusia - prosiłbym was o sprawdzenie tego demka, chyba jako jedyni w teamie jesteście obiektywni co do mojej osoby, mógłbym tu oznaczyć aladena, ale ten już z góry napisał wczoraj na chatboxie, że dla niego to jest bardzo mocna rozpiska, a pragnę przypomnieć, że w tej rozpisce jest tylko siedem akcji + większość akcji to takie w których nikogo nie zabiłem XD. Nie trzeba się znać na tej grze, żeby ocenić, że demko jest czyste. Edytowane 13 Maja 2021 przez archonek<3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 demo http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2105121728-de_dust2-1620833280-1620834780.zip 5:49 +b 5:55 +b przeskok 7:55 przeskok +b mierne wywody zostaw dla siebie, na konkurencyjnej sieci również zostałeś zbanowany administracji nie wiem w jakim celu w ogóle zawracasz głowę, masz tupet 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi