Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

jak szybko pozbyc sie gracza

ARCHON SZTANGA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: archonek)

Admin banujący: czeno

Serwer: dd2 #1

Data zdarzenia: wczoraj

Opis sytuacji: 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie mam jeszcze bana w bansie.

Wycinek bana z konsoli: -

temat -> 

Zostałem rozpisany przez jakiegoś chłopa którego pierwszy raz na oczy widzę, a po dwóch godzinach czeno już podjął decyzję, bez mojej wypowiedzi, oraz innych członków UBT. Nawet nie dał swojej rozpiski w którym momencie się spaliłem. To lecymy dur :kekw:

5:49 celownik przeciaga się na głowę przeciwnika przez sciane po czym robi gwałtowny ruch tylko i wylacznie po to aby odwórcić od tego uwagę. / nawet fraga nie zrobiłem XD zwykłe celowaine

5:54 ta sama sytuacja celownik idzie po jak najktótszej lini aby dojsc do glowy czy innego ustalonego hitboxu przez jego sety /  szybka reakcja 240hz monitor, tu też nikogo nie zabiłem. 

6:08 ta sama sytuacja. / Tu po prostu zeskanowałem chłopa którego widziałem, że wcześniej wchodzi do ciemni. Płynny ruch myszką rotacyjny, nie płaski. Więc legit. -b

6:49 za duży FOV sprawil ze celownik poleciał nad głowę i to znów nie naturalnym ruchem. / Ty chyba nawet nie wiesz co to jest fov, skoro celownik był skierowany w opponenta i dostał logiczne -b

7:55 ta sama sytuacja tym razem trafil. / Jedyna podejrzana akcja, lecz pamiętaj, że jest to demko zlagowane. -+b

14:41 Pierwszy kill celownik znów prawie na głowe strzał widać na scianie a chłop zabity w ciało. Drugi kill to samo. Trzeci to samo. / zwykły klill -b

15:16 znów nieudana próba celownik szedl za modelem strzal nad głowę. / przecież go słyszałem, to piknąłem aby go zabić -b

Przecież ta rozpiska jest śmiechu warta, rozpisał ją koleś który gra bez dźwięku i wielce zdziwiony, że wiem kto gdzie jest XD:kekw:

@ czeno 1.6  pchasz się na opiekuna, jak totalnie nie masz pojęcia o tej grze, i rozpiska na mnie to udowodniła, oceniłeś ją po dwóch godzinach od wstawienia, nie dałeś się wypowiedzieć innym chłonkom UBT, oraz też nie dałeś mi się wypowiedzieć + nie dałeś swojej rozpiski, tylko jedyne co napisałeś to, że nie pogram XD a m a t o r k a

Coś od siebie: Pali sie na wszystkich sieciach lecz dostaje marne ssy. Ma sety, a wraz z tym ABH i fast zoom'a. Oczywiscie przez calą mape robił bh perfekcyjnie, odbijanie się od krawedzi z duckiem czy bez to dla niego pestka a grając przez 6 lat na BaseBuilderach wiem ze tak sie nie da (ciągle, akurat tutaj to bardziej samo odbijanie sie lecz i w to tępo da się nie wbić :0). Wszystko to mozna opanować do perfekcji lecz zawsze mozna sie pomylić i nie trafić strefy, czy choćby zooma odpalic pozniej niz strzelić. Odstęp pomiedzy jego fast zoomami jest zawsze ten sam z czego wynika ze nie robi on tego samodzielnie. Zrobił to ponad 15x na mapie a odstęp czasowy zawsze byl ten sam plus celownik za kazdym razem byl na hit boxie jego enemy.  - Może zacznę od tego, że bh w 1.6 jest strasznie łatwo wykonać, i nie jest to żaden wyczyn. Fast zooma nie mam żadnego XDDDDD, naucz się go chociaż robić a potem się udzielaj, i co z tego, że grałeś na basebuilderach skoro tam nawet movmentu nie trzeba żadnego mieć, są takie tryby jak hns, ewentualnie deathrun. I to tam się uczysz movmentu, a nie na jakiś trybach zombie mod :kekw:. Chłopie gadasz, że nie trafiam w strefe? ty się doucz co to są strefy, strefy robisz cały czas podczas gry. Zrobiłem z 15x fastzoomy, to czemu mi ich nie rozpisałeś? tylko dałeś jakąś marną rozpiskę na 7 akcji, a jakiś amator zamknął temat bez w ogóle jakichkolwiek argumentów. 

@ Trivor , @ Dusia - prosiłbym was o sprawdzenie tego demka, chyba jako jedyni w teamie jesteście obiektywni co do mojej osoby, mógłbym tu oznaczyć aladena, ale ten już z góry napisał wczoraj na chatboxie, że dla niego to jest bardzo mocna rozpiska, a pragnę przypomnieć, że w tej rozpisce jest tylko siedem akcji + większość akcji to takie w których nikogo nie zabiłem XD. Nie trzeba się znać na tej grze, żeby ocenić, że demko jest czyste. 

Edytowane przez archonek<3
  • Lubię to! 1
  • Fuu 1

sygnatura.png

• Użytkownik

demo http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2105121728-de_dust2-1620833280-1620834780.zip

5:49 +b 

5:55 +b przeskok

7:55 przeskok +b

mierne  wywody zostaw dla siebie, na konkurencyjnej sieci również zostałeś zbanowany administracji nie wiem w jakim celu w ogóle zawracasz głowę, masz tupet 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

zbanowany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]