Użytkownik Bracket Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Więc tak, server bardzo dobry, przyjemnie usiąść i zagrać kilka mapek, super menu z misjami. Lecz od czasu jak zacząłem tutaj grać (po 2 dniach) zauważyłem że często wchodzą ludzie na czitach nie ma komu ich zbanować. W tym momencie jakiś pleyer wbił na nick Ruska i lata jego kontem .... Śmiem twierdzić że to ta sama osoba którą wczoraj zbanował Kwaku, to ten sam gościu na 100 % bo wczoraj po banie jak Kwaku wyszedł to ten koleś wszedł jeszcze raz na aktywnym banie i czitował nadal. Zresztą jego sposób czitowania jest dość specificzny, skanuje przez 2-3 ściany WTF ?XD Jeśli stoi taki server i jest zainteresowanie graczy pomimo że za 2 dni reset a ludzie nadal grają to trzeba by zwiększyć liczbę adminów i aktywność, czytałem w innym temacie że jakieś skargi wisiały kilka dni bez reakcji .... Nie szukam spiny z administracją, wiem że każdy ma swoje życie prace, rodzinę, dzieci czy tam szkołę ale skoro się zobowiązaliście być a was nie ma to coś jest nie halo. Server ma ogromny potencjał, Ci cziterzy tylko psuje opinię serverowi i zniechęcają graczy, Jest otwarta rekrutacja, każdy kto czuje się na siłach niech złoży podanie o admina, każde ręce się przydadzą i w miarę możliwości proszę obecny support o większą aktywność. I serio bez urazy ale dzisiaj już 3-cia lub 4-ta osoba na haxah lata po 201 ....... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Janek Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dokładnie jak jest napisane wiecej administratorów z racji takiej ze nie oszukujmy sie serwer jeden z lepszych jak nie jedynych na ktorym ciagle full a administracji brakuje a wiecznie ktoś na czitach wchodzi i psuje cała gre az ludzie wychodza .. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Ogólnie tak to jest prawda serwery miodzio lecz czasem administracji brak. Tak jak chłop pisze Administracja, my rozumiemy że własne życie, rodzina i te sprawy ale jeżeli jesteście w administracji to czasem trzeba nawet tylko zerknać na 2 min na serwer nie odrazu siedzieć i grać. Proszę o zwiększenie godzin które administrator powienien przegrać na serwerze przez 7 dni roboczych na wszystkich serwerach najlepiej. Taka sama sytuacja na dd2 1 zaczyna się robić że brak administracji w godzinach 6 - 16/17 i więcej cziterów a to się wiąże z odejściem graczy. Jak wchodzi admin to odrazu 3 xddd 2 taka sama sytuacja co zobaczyłem pare dni temu, Jailbreak nwm czy on dalej funkcjonuje ale gracze są chetni do grania jak pare tam czasem wbija to tylko czeka na zmiany jakieś z tego co pisali. Tam tylko brakuje admina który będzie zerkał na serwer i pilnował porządku żeby gracze mieli ochote i czerpali przyjemość z grania. Nie jakiś opiekun co miałem szanse go poznać i nwm czy coś wogole robi, mikro mu ledwo co działa i nic tylko się buntuje i zniechęca graczy do grania na serwerze. 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bill Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Grałem pisałem ale pan Shoter sam napisał to jego serw i nikt nie bedzie sie wpier.... oprócz Młynka.Ja tez nic nie mam ale sami gracze widzą.Młynek czemu nie wgrasz pluginu ban na ip hostingu ? Serw ma potecjał ale shooter tego nie widzi jakie sa problemy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi