Użytkownik KibicPL Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 1. Imię: Damian 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 4-5 godzin 4. Co chciałbyś zmienić jak na razie nie chciałbym nic zmieniać, jak coś będzie trzeba zmienić to się napisze 5. W czym chciałbyś pomóc: Przy Moderowaniu Forum, Pilnowaniu Porządków na forum, przeglądanie działów jak iż usuwanie tematów które nie przestrzegają regulaminów albo nie są do tego dział. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ pełniłem ową funkcję na innych sieciach i nie miałem problemów z wykonywaniem obowiązków moderatorskich. Wiem na czym polega owa praca i jestem pewien iż podołam obowiązkom i wyzwaniom jak iż zadaniom, które będą czekać po dostaniu szansy. Już siedzę na forum od 7 Stycznia i to jest dość spory staż, chciałbym spróbować swoich sił jako moderator. Lubię pomagać innym jak iż pilnować porządków na forum owej sieci. Staram się być aktywną osobą na forum ile się tylko da, jeżeli dostanę ową szansę nawet na okres próbny to obiecać mogę jedno iż nie zawiodę właścicieli jak iż administracji. Myślę iż nadawałbym się na owe stanowisko, nie sprawiam żadnych problemów z innymi użytkownikami czy też z osobami z Administracji. Próbowałem już raz albo 2 razy dostać się do waszego grona, lecz szansy nie dostałem ale będę walczył aby się wykazać na nowym stanowisku, nie lecę na kolorki, chce pomóc w rozwoju. 7. Staż na forum: Rejestracja 7 Styczeń 2021 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem parę razy na innych sieciach 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 13 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jestem na NIE +wiek -posty - dni online -aktywność na forum +/- podanie +/- ortografia +chęci Ogólnie nie spełniasz wymagań i wydaję mi się, że lecisz trochę na kolorki, bo wątpię że z tyloma rangami sobie poradzisz, ale no ok. Wymagania będą spełnione to wtedy będę na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 13 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na nie: - nie ogarniesz tylu rang na raz - dni online - aktywność na forum zerowa, co 2 tygodnie 1 wpis - ta ortografia i sklejanie zdań, aż oczy bolą 9 minut temu, KibicPL napisał: jeżeli dostanę ową szansę nawet na okres próbny to obiecać mogę jedno iż nie zawiodę właścicieli jak iż administracji. 10 minut temu, KibicPL napisał: Wiem na czym polega owa praca i jestem pewien iż podołam obowiązkom i wyzwaniom jak iż zadaniom - brak 300 postów Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Za okresem próbnym +wiek +/- ortografia +/-podanie -brak postów +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na NIE +wiek -posty -aktywność na forum ( wogóle cię nie widziałem na chatboxie, jezeli sie myle, zwracam honor) -podanie -dni na forum Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jestem na nie - Moderator to poważna ranga, a ty juz kilka rang masz i się nie wyrobisz - aktywność - ortografia +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Hahha Na duze nie!! -lecisz na kolorki -ortografia lezy -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na nie - za dużo rang - ortografia na poziomie szkoły podstawowej - brak postów Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi