Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 1. Imię: Grzegorz 2. Wiek: 22 3. Kontakt: steam,fb,forum,ts,gg 4. Twój nick na serwerze: Lolek'' 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 4h-5h dziennie to minimum 6. Twoje doświadczenie z TS3: Doświadczenie jest dobre 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Posiadam swojego tsa myślę że się przydam do pomocy już się nie będę rozwodził i pisał tego samego tak jak w dwóch innych podaniach 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na TAK! + wiek + doświadczenie + aktywność | widuje cię ostatnio coraz częściej na teamspeaku + chęci | nie żebym narzekał ale jestem sam, a każda pomoc się przyda Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka qqqqqqqqqqqqqqq' Opublikowano 14 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 NA TAKK +Siedzi na ts 24/7 +mily +nerd +nolife +ogarnięty +łatwy kontakt (steam,fb,gg) 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Podanie przyjmuję na okres próbny 2 tygodni, proszę zgłosić się do mnie na ts w celu odebrania rangi i przejścia małej rozmowy. @ Lolek`` 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi