Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Prosiłbym bym przed zadaniem pytań przeczytać regulamin tej gry. Pytaj @Trivor [P] 1. Czym się zajmujesz na co dzień? [P] 2. Masz jakieś hobby? [P] 3. Dlaczego StrefaSkilla? [P] 4. Możesz nam powiedzieć z kim masz bardzo dobry kontakt i z kim Ci się najlepiej rozmawia? [P] 5. Co jest człowiekowi w życiu najbardziej potrzebne? [P] 6. Ulubiona muzyka? [P] 7. Wolisz trzymać się na uboczu, czy działać w grupie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 22 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 [P] Jak do nas trafiłeś ? [P] Jak masz na imię ? [P] Masz jakieś hobby ? [P] Jak dostałeś Globalnego Moderatora ? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) [P] Pytając siebie samego jakie sam sobie byś zadal pytanie? xDD [P] Dlaczego akurat takie pytanie byś sobie zadał? [P] Co Ci teraz przychodzi do głowy jako pierwsze? [P] Co byś chciał zmienić w swoim życiu? [P] Jaką masz cechę charakteru ktora ci sie najbardziej podoba [P] Co Ci się w Tobie najbardziej nie podoba [P] Coo Cie najczęściej męczy/przeszkadza @Trivor @ArcyBM niee nie podobam sie juz mu xDD ;(( MAX 7 PYTAN!! XDDD Edytowane 26 Października 2018 przez Dusia Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Października 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) [P] Jakie jest Twoje hobby? [P] Trenujesz coś, bądź trenowałeś? [P] Jaki sport Cię satysfakcjonuje? [P] Ile najwięcej przeleciałeś nocek? [P] Lubisz adrenalinę? [P] Co byś był w stanie poświęcić za spędzanie czasu na internecie? [P] Byłbyś w stanie przyjąć pocisk na klate za przyjaciela? Edytowane 26 Października 2018 przez ArcyBM Post niezgodny z regulaminem. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Października 2018 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @Ar0n [P] 1. Czym się zajmujesz na co dzień? [O] W tygodniu pracuje, w weekend studiuje informatykę [P] 2. Masz jakieś hobby? [O] Lubię pogrzebać w aucie. W zimę narty, w lato deska/kitesurfing [P] 3. Dlaczego StrefaSkilla? [O] Strasznie randomowe to było. Zagadałem do Adka, którego znałem z innej sieci, odkupiłem DD2 i przeszedłem do was żeby ludzie na nim nie spadli [P] 4. Możesz nam powiedzieć z kim masz bardzo dobry kontakt i z kim Ci się najlepiej rozmawia? [O] Tak z sieci to głownie z Dusią zatruwamy sobie dupsko całe dnie Ale ostatnio też posiedzę normalnie z innymi co wchodzą np. na TS3. [P] 5. Co jest człowiekowi w życiu najbardziej potrzebne? [O] Bliska osoba, hajs i jakieś zajęcie co go będzie cieszyć [P] 6. Ulubiona muzyka? [O] Różnie, co mi wpadnie w ucho, hip-hop, trap, czasem coś z radia [P] 7. Wolisz trzymać się na uboczu, czy działać w grupie? [O] Np. w pracy wolę sobie sam robić swoją robotę, a rozrywkowo w grupie @Weak [P] Jak do nas trafiłeś ? [O] Skopiuje z tego wyżej: Strasznie randomowe to było. Zagadałem do Adka, którego znałem z innej sieci, odkupiłem DD2 i przeszedłem do was żeby ludzie na nim nie spadli [P] Jak masz na imię ? [O] Oskar [P] Masz jakieś hobby ? [O] Lubię pogrzebać w aucie. W zimę narty, w lato deska/kitesurfing [P] Jak dostałeś Globalnego Moderatora ? [O] Zasłużyłem najwidoczniej @Dusia Ty to zawsze jakieś durnowate pytania zadajesz [P] Pytając siebie samego jakie sam sobie byś zadal pytanie? xDD [O] Ile mam lat [P] Dlaczego akurat takie pytanie byś sobie zadał? [O] Nie wiem w sumie [P] Co Ci teraz przychodzi do głowy jako pierwsze? [O] Musimy zagrać w wowa [P] Co byś chciał zmienić w swoim życiu? [O] Wszystko [P] Jaką masz cechę charakteru ktora ci sie najbardziej podoba [O] Nie wiem [P] Co Ci się w Tobie najbardziej nie podoba [O] Że mnie łatwo denerwujesz [P] Coo Cie najczęściej męczy/przeszkadza [O] Taka Sandra @ArcyBM [P] Jakie jest Twoje hobby? [O] Lubię pogrzebać w aucie. W zimę narty, w lato deska/kitesurfing [P] Trenujesz coś, bądź trenowałeś? [O] Poćwiczę sobie czasem w domu na siłce [P] Jaki sport Cię satysfakcjonuje? [O] W zimę narty, w lato deska/kitesurfing [P] Ile najwięcej przeleciałeś nocek? [O] O panie nie wiem, tak dwie, trzy myśle, potem już miałem dość [P] Lubisz adrenalinę? [O] Zależy od sytuacji [P] Co byś był w stanie poświęcić za spędzanie czasu na internecie? [O] Życie [P] Byłbyś w stanie przyjąć pocisk na klate za przyjaciela? [O] No takiego co znam całe życie albo jestem z nim jakoś bardzo zżyty to tak, za takiego "świeżego" nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Października 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi