Użytkownik Skizerr Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Twój nick na serwerze: heart Skizer <3Nick admina banującego. kutas_kozałaDostałeś bana, gaga czy muta?: perm banCzas oraz data bana: 05-17-21 11:16Serwer na którym dostałeś bana: Awp #2Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Link do Sourcebansa z twoim banem: ogólnie dostałem bana za wh którego nie mam mogę dać Sprawdzić kompa proszę o rozpatrzenie bana bo chce pograć ta kokz serwerze https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:604074318&advType=steamid&SubmitLink do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199168414365 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @ kutas_kozla 48 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 https://894.gotv.pro/srv64067/auto0-20210517-110559-1986212390-awp_lego_9_StrefaSkillav2-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_AWP__2______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__STORE__ZGLOS__SKLEPSMS__MVP___1shot1kill.pl.dem.zip Rozpisanie demka: mapa awp_lego_9 nick: Skizer minuta 0:34 - Patrzysz się na krawędź ściany, nie było nic tam widać, dodałeś komentarz mówiąc, że głowe mu było widać przez mikrofon. minuta 0:42 - Twój celownik podążał na gracza, który stał AFK. minuta 1:21 - Dziwne zachowanie, kiedy mierzyłeś. minuta 1:27 - Przeciwnik biegł w twoją stronę, gdzie ty za swoją ścianą zacząłeś już mierzyć w tamto miejsce i czekałeś, aż akurat wybiegnie. minuta 2:33 - Gdyby ściany byłyby do przeskanowania idealnie trafiłbyś w głowe przeciwnika minuta 2:35 - Mierzyłeś na podwójnym scopie na przeciwnika za twoją ścianą, który nawet nie był wychylony. minuta 2:42 - Idealny prefire. minuta 3:53 - Dziwny movement, chciałeś wychylić, ale jednak zdecydowałeś że tego nie zrobisz, ponieważ naprzeciwko było 2 przeciwników. minuta 4:00 - Wchodząc na dach zacząłeś mierzyć, mimo że nawet nie wiedziałeś czy ktoś tam jest, w dodatku dodam, że praktycznie idealnie na przeciwnika i oczywiście przez ściany. minuta 4:10 - Nie widziałeś przeciwników, a mierzyłeś przez ściany w ich stronę, potem się wcelowałeś, co skutkowało zabiciem. minuta 5:30 - Miałeś AFK, pierwsze co zrobiłeś po wychyleniu, to mierzyłeś przez wieżę w stronę przeciwnika. minuta 6:56 - Znów mierzenie przez ściany w przeciwnika. Dodatkowo później wcelowałeś się w przeciwnika, który mierzył w Twoją stronę, i dałeś mu prefire. minuta 7:30 - Kolejny raz wychylenie i mierzenie do przeciwnika, który był za ścianą, oraz próba scanu. minuta 8:03 - Kolejny raz to samo co jest wyżej napisane, bez scanu. minuta 8:13 - Wychylenie, zamiast patrzenia pozycji, patrzyłeś głowę przeciwnika przez ściane. minuta 8:34 - Nawet nie głowiłeś się gdzie może być przeciwnik, odrazu to wiedziałeś. minuta 9:26 - Idealny prefire (kolejny już do kolekcji) minuta 10:00 - Podąrzałeś celownikiem za przeciwnikiem, oddałeś strzał jak ledwo wychylił. minuta 10:03 - Zostałeś zbanowany z powodu używania Wallhacka, przeze mnie. Odnośnik do komentarza
Premium nezz Opublikowano 18 Maja 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nie wiem, czy mogę tu pisać, ale w każdym bądź razie dostał nawet vaca 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kutas_kozla Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 I ja nie rozumiem ludzi, którzy później piszą, że oni to są czyści XD 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 nałożono VAC na twoje konto, nie rozumiem po co marnować nam i @ kutas_kozla czas. 3 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi