Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Nick z CS:archonek Admin banujący:georgia Serwer:dd2 #1 Data zdarzenia:teraz Opis sytuacji: Jeżeli chodzi o tą śmieszną rozpiskę od opiekuna UBT, to reszta UBT się nie zgadza z tą rozpiską, ponieważ jest czysta, a ten opiekun co rozpisywał chyba pod wpływem % był. Wszystko -b było, zresztą wrzucę dowody. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=101 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:136390906' [AMXBans] Twoje IP: qeqeqeqq [AMXBans] =============================================== @ Giorgio spoko luźna guma wariacie Edytowane 17 Maja 2021 przez archonek<3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @ archonek<3 Jeśli chodzi o to, to sorki nie wiedziałem, że nie miałeś już żadnego bana. @ SHAMPON kazał coś zrobić z tobą bo, że niby masz ab, poszedłem sprawdzić w bansa i tak mialeś bana, nie chciałem cię zbanować chciałem poczekać i popatrzeć czy zrobisz jakąś akcje czy coś innego. Shampan pisze mi na u@ zbanujesz go czy mam skarge pisać, za to że nie banuje chłopa? Odpisałem shamponowi żeby napisał skargę, a i tak i tak miałem cię w planach zbanować za ab. Tylko byłem ciekaw czy Shamponik napisze na mnie skargę czy nie... Ale @ archonek<3 nie mniej tego za złe, bo nie wiedziałem, że masz ub.. Moja wina, że tego nie sprawdziłem. A ty @ SHAMPON nie pisz takich rzeczy na u@, że pójdziesz napisać skargę, za rzeczy których admin nie wykonuje w danym czasie, nie wiesz, że istnieje takie coś jak amxbans, żeby sprawdzić czy dany gracz miał bana czy nie. Jak chcesz możesz iść dalej pisać na mnie skragę. Mi to nie przeskadza. Pozdrawiam.. I jeszcze raz cię przepraszam @ archonek<3 ... 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @ Giorgio Gówno mnie obchodzi, co ty tam chciałeś. Jasno zapytałem czy zbanujesz za ab. Nie zbanowałeś ignorowałeś u@. Więc ostrzegłem, że jak nie zbanujesz, co jest twoim obowiązkiem, to poleci skarga, za brak reakcji na u@. Nie interesują mnie niejasności miedzy @ czeno i resztą ubt. https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=7 dopóki ten ban nie zniknie normalną drogą po przez odwołanie, które zostanie przyjęte przez ubt, to każde jego wejście jest wejściem na aktywnym banie. To czy rozpiska słuszna, to już inna kwestia. 2 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @ SHAMPON Nie zawsze musi ban zniknąć z amxbans . @ archonek<3 mi się tłumaczył, że pisał już odwołanie i, że nie ma już zadnego bana. Więc, ty jako gracz powinieneś też sprawdzić najpierw czy dany gracz ma bana czy unbana. A nie prujesz się odrazu na u@ i straszysz mnie skragami... @ SHAMPON Jak jesteś taki do przodu, to czemu nie napiszesz Podania na admina. Czy poprostu się boisz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 @ SHAMPON Nie wszedłem na ab. Był reset banów na ip, co się tyczy, że też dostałem unbana. A czemu ban nie zniknął z bansa to nie mam pojęcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi