Użytkownik Sz@LoNy1 Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Twój nick: Sz@LoNy Nick oskarżonego: AntyKonfident Powód skargi: NIBY SKAN NA PRZEJSCIE < czego nawet nie sprawdzil tylko odrazu ban z miejsca i szmieszne teksty przez mikro na koniec w moja strone < Opis sytuacji: JAK DLA MNIE NIE GODNY ADMIN < ZA DUZO CWANIAKOWANIA NA SERV sie zaczyna Data i godzina zdarzenia: 17.05.2021 - 16:37:41 Miejsce zdarzenia: Eldorado Dowody: prosze sobie zobaczyc cala mape brak skanu na przejscie. <<< <<< <<< Coś od siebie: 2 raz ban z DUPY. raz za cele mapy a innych nie banowal a teraz z skan na eldorado niby na przejscie < nie zobaczyl na spec ani nic tylko poprostu ban i jeszcze smieszne teksty na koniec w moja strone < nie powinien adminowac jesli nie potrafi. mam nadzieje ze cos z tym zrobicie < bo zaczyna sie krolowanie bo wielki admin gra <<< ROZMAWIALEM JUZ 100 razy na ten temat z WLASCIELEM! mam nadzieje ze dostanie upomnienie. < cwaniakowanie to nie ADMIN < 2 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Maja 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Zły dział, więc przenoszę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi