Użytkownik Sz@LoNy1 Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Twój nick: Sz@LoNy Nick oskarżonego: AntyKonfident Powód skargi: klasa/perk przed czasem <<< Opis sytuacji: zero ostrzezenia <<< celowo dal mi bana 30min za skarge ktora napisalem i teraz jest nastepna < ADMIN NADUZYWA SWOICH UPRAWNIEN. Data i godzina zdarzenia: 17.05.2021 - 22:15:44 Miejsce zdarzenia: C4 Dowody: Nawet nie wiem co odrazu w sekundzie dostalem bana bez ostrzezenia < Coś od siebie: Uwazam ze to jest NADUZYCIE uprawnien przez ADMINA < celowo byle co i laduje mi bany wiadomo jak kazdemu cos sie moze stac ??? HALO PROSZE COS Z TYM ZROBIC < gram od kiedy ten server istnieje i chce tutaj grac ale nie moge normalnie grac przez jednego cwaniaczka < . MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ?? CWANIACZKIEM ???... NIE MOZNA SPOKOJNIE POGRAC < 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik AntyKonfident Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 1 godzinę temu, Sz@LoNy1 napisał: Twój nick: Sz@LoNy Nick oskarżonego: AntyKonfident Powód skargi: klasa/perk przed czasem <<< Opis sytuacji: zero ostrzezenia <<< celowo dal mi bana 30min za skarge ktora napisalem i teraz jest nastepna < ADMIN NADUZYWA SWOICH UPRAWNIEN. Data i godzina zdarzenia: 17.05.2021 - 22:15:44 Miejsce zdarzenia: C4 Dowody: Nawet nie wiem co odrazu w sekundzie dostalem bana bez ostrzezenia < Coś od siebie: Uwazam ze to jest NADUZYCIE uprawnien przez ADMINA < celowo byle co i laduje mi bany wiadomo jak kazdemu cos sie moze stac ??? HALO PROSZE COS Z TYM ZROBIC < gram od kiedy ten server istnieje i chce tutaj grac ale nie moge normalnie grac przez jednego cwaniaczka < . MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ?? CWANIACZKIEM ???... NIE MOZNA SPOKOJNIE POGRAC < Skoro grasz od początku serwera powinieneś znać regulamin. Ode mnie dostałeś 3 bany, 1 za 7. Całkowity zakaz skanowania przez i nad płotem oraz chodzenia po płocie na mapie de_eldorado. Dotyczy to również całkowitego zakazu skanowania na przejście które znajduje się obok spawna TT. [Kick / Ban 5 min - 30 minut] Drugi za cele Oraz dzisiaj trzeci za perk przed czasem. Dodatkowo obrażasz mnie jako admina: https://www80.zippyshare.com/v/iPWEDH36/file.html PS: Chyba nie ten dział 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sz@LoNy1 Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Szkoda ze z Mikro nie slychac twoich wypowiedzi i jak wyzywaja mnie jak zwroce uwage na cokolwiek to tez jak ktos cisnie w moja strone to nic nie robisz tylko jak ja sie odezwe to wielki PAN ADM. a co do regulaminu to sie zmienial juz tutaj kilkakrotnie tak ze powinienes wiedziec o tym ze ludzie nie czytaja regulaminu co chwile co sie zmienia mapa lub zanim wejdzie na serwer to mozna napisac ostrzezenia . < ale to nie zmienia faktu ze cwaniaczek admin z ciebie. No i Twoje skanowanie na mapach takze nie jest zawsze legalne ale co przeciez ty mozesz.:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik AntyKonfident Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 3 godziny temu, Sz@LoNy1 napisał: Szkoda ze z Mikro nie slychac twoich wypowiedzi i jak wyzywaja mnie jak zwroce uwage na cokolwiek to tez jak ktos cisnie w moja strone to nic nie robisz tylko jak ja sie odezwe to wielki PAN ADM. a co do regulaminu to sie zmienial juz tutaj kilkakrotnie tak ze powinienes wiedziec o tym ze ludzie nie czytaja regulaminu co chwile co sie zmienia mapa lub zanim wejdzie na serwer to mozna napisac ostrzezenia . < ale to nie zmienia faktu ze cwaniaczek admin z ciebie. No i Twoje skanowanie na mapach takze nie jest zawsze legalne ale co przeciez ty mozesz.:) Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. Co do skanowania czy mógłbyś dać jakiś dowód? http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2105181309-de_eldorado-1621336140-1621337340.zip 3:23 Skan przejścia, demko dzisiejsze. Dostałeś bana a dalej to robisz i piszesz na mnie skargę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RedSkull Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Niestety @ Sz@LoNy1 ma sporo racji.. z jednej strony @ AntyKonfident dobrze że pilnuje ale z drugiej faktycznie za dużo cwaniakowania przez mikro i banów bez upomnień. Przypominam że admin reprezentuje całą sieć 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi