Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

SKARGA2 NA AntyKonfident <

Sz@LoNy1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:  Sz@LoNy

Nick oskarżonego:  AntyKonfident

Powód skargi:  klasa/perk przed czasem  <<< 

Opis sytuacji:   zero ostrzezenia <<<   celowo dal mi bana 30min za skarge ktora napisalem  i teraz jest nastepna <  ADMIN NADUZYWA SWOICH UPRAWNIEN.

Data i godzina zdarzenia: 17.05.2021 - 22:15:44

Miejsce zdarzenia: C4  

Dowody:  Nawet nie wiem co odrazu w sekundzie dostalem bana bez ostrzezenia <

Coś od siebie:  Uwazam ze to jest NADUZYCIE uprawnien przez ADMINA < celowo byle co i laduje mi bany wiadomo jak kazdemu cos sie moze stac ???  HALO PROSZE COS Z TYM ZROBIC < gram od kiedy ten server istnieje i chce tutaj grac ale nie moge normalnie grac przez jednego cwaniaczka < . MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ?? CWANIACZKIEM ???...

NIE MOZNA SPOKOJNIE POGRAC <

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
1 godzinę temu, Sz@LoNy1 napisał:

Twój nick:  Sz@LoNy

Nick oskarżonego:  AntyKonfident

Powód skargi:  klasa/perk przed czasem  <<< 

Opis sytuacji:   zero ostrzezenia <<<   celowo dal mi bana 30min za skarge ktora napisalem  i teraz jest nastepna <  ADMIN NADUZYWA SWOICH UPRAWNIEN.

Data i godzina zdarzenia: 17.05.2021 - 22:15:44

Miejsce zdarzenia: C4  

Dowody:  Nawet nie wiem co odrazu w sekundzie dostalem bana bez ostrzezenia <

Coś od siebie:  Uwazam ze to jest NADUZYCIE uprawnien przez ADMINA < celowo byle co i laduje mi bany wiadomo jak kazdemu cos sie moze stac ???  HALO PROSZE COS Z TYM ZROBIC < gram od kiedy ten server istnieje i chce tutaj grac ale nie moge normalnie grac przez jednego cwaniaczka < . MOZECIE COS Z TYM ZROBIC ?? CWANIACZKIEM ???...

NIE MOZNA SPOKOJNIE POGRAC <

Skoro grasz od początku serwera powinieneś znać regulamin. 

Ode mnie dostałeś 3 bany, 1 za 7. Całkowity zakaz skanowania przez i nad płotem oraz chodzenia po płocie na mapie de_eldorado. Dotyczy to również całkowitego zakazu skanowania na przejście które znajduje się obok spawna TT. [Kick / Ban 5 min - 30 minut]

Drugi za cele

Oraz dzisiaj trzeci za perk przed czasem.

Dodatkowo obrażasz mnie jako admina: https://www80.zippyshare.com/v/iPWEDH36/file.html

PS: Chyba nie ten dział

asdasd.jpg

• Wrr 1
  • Użytkownik

Szkoda ze z Mikro nie slychac twoich wypowiedzi i jak wyzywaja mnie jak zwroce uwage na cokolwiek to tez jak ktos cisnie w moja strone to nic nie robisz tylko jak ja sie odezwe to wielki PAN ADM. :) a co do regulaminu to sie zmienial juz tutaj kilkakrotnie tak ze powinienes wiedziec o tym ze ludzie nie  czytaja regulaminu co chwile co sie zmienia mapa lub zanim wejdzie na serwer to mozna napisac ostrzezenia . < ale to nie zmienia faktu ze cwaniaczek admin z ciebie.     No i Twoje skanowanie na mapach takze nie jest zawsze legalne ale co przeciez ty mozesz.:)

• Użytkownik
3 godziny temu, Sz@LoNy1 napisał:

Szkoda ze z Mikro nie slychac twoich wypowiedzi i jak wyzywaja mnie jak zwroce uwage na cokolwiek to tez jak ktos cisnie w moja strone to nic nie robisz tylko jak ja sie odezwe to wielki PAN ADM. :) a co do regulaminu to sie zmienial juz tutaj kilkakrotnie tak ze powinienes wiedziec o tym ze ludzie nie  czytaja regulaminu co chwile co sie zmienia mapa lub zanim wejdzie na serwer to mozna napisac ostrzezenia . < ale to nie zmienia faktu ze cwaniaczek admin z ciebie.     No i Twoje skanowanie na mapach takze nie jest zawsze legalne ale co przeciez ty mozesz.:)

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go. Co do skanowania czy mógłbyś dać jakiś dowód?

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2105181309-de_eldorado-1621336140-1621337340.zip

3:23 Skan przejścia, demko dzisiejsze. Dostałeś bana a dalej to robisz i piszesz na mnie skargę.

• Wrr 1
  • Użytkownik

Niestety @ Sz@LoNy1  ma sporo racji..  z jednej strony @ AntyKonfident dobrze że pilnuje ale z drugiej faktycznie za dużo cwaniakowania przez mikro i banów bez upomnień. Przypominam że admin reprezentuje całą sieć :)

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]