Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nick z CS: ``HelikHelikopterovsky`` Admin banujący: @ Bl!nDMaN Serwer: dd2#2 Data zdarzenia: 18.05.2021 - 18:42:14 Opis sytuacji: liż kolano Link do bana: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=150 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:197876817' Po 2 godzinach gry ze mną typ mi daje perma za "aktywnego" #500 iq play Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Gdzie jest ban, który Tobie jakiś czas temu dałem i nie dostałeś UB???? Naucz się grać czysto.. Tutaj masz odnośnik banik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 2 minuty temu, Bl!nDMaN napisał: Gdzie jest ban, który Tobie jakiś czas temu dałem i nie dostałeś UB???? Naucz się grać czysto.. Zjadłem. Jeszcze pozdrów kolegę. VIP *DEAD* ``HelikHelikopterovsky`` : co tam mnie straszysz permami VIP *DEAD* ``HelikHelikopterovsky`` : grac sie naucz *Skoczek* *SVIP* LM |.Emigrante| : Helik dowiesz sie za co jak dostaniesz bana Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 był reset bansa Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi