Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie sie od bana Rutek

GHOST.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:

็็็

Nick admina banującego. Killer

Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban, permanetny

Czas oraz data bana: 20.45

Serwer na którym dostałeś bana: only mirage #2

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):stoje se pod drewienkiem slysze ze biegnie palac, mowie to teammetowi , po chwili plant na b, strzelam sie przez chwile na oknie , teammate zabija (pomaga) biegne do undera biore mołotova słysze że ktoś biegnie z tv romu odwracam sie a tam typ i tyle bo wszedł ban. a i chciałem dodać że dość długo gram na serwerze :)

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:544127014&Submit

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Ruciogucio/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

Edytowane przez RUTEK
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
  • VIP
VIP

Witam, otóż to jest moja rozpiska:

Akcja 07:41 po wbiegnięciu na respie zatrzymał się na side a jak by miał wh stanął z kosą i patrzył na mida, gdzie gracze biegną, to jest moje pierwsze podejrzenie i myślę, że słuszne, bo już wychodzi, że ma WH.

Akcja 8:58 znowu taka sama sytuacja gracza, stanął  07:41 minucie na side a i patrzy na mida co się dzieje z mojej strony, zacząłem go oglądać i tu też wychodziło, że ma wh, skoro ta sama akcja się powtórzyła.

Akcja 20:16 Siedzisz pod drewnem na side a wcelowany w jungle, patrzysz jak byś miał wh z mojej strony tak to wyglądało i nagle terroryści wbiegają na b, to ty dajesz nagle info o tym, że wbiegają a nikt wcześniej nie powiedział i nie podał,  że w wchodzą na te b, a przypominam, że stałeś pod drewnem na a, więc tu też wychodzi, że masz te wh.

Mi te akcje strasznie śmierdzą wh, bo to nie jest normalne, żeby stanąć sobie z nożem na side a, gdy terroryści biegną i patrzeć co kto gdzie biegnie i tak samo w tej 3 akcji. A wspomnę, że obserwował cię 2 admin i potwierdził to, że masz wh.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Cześć, oglądałem całe demko od początku aż do momentu bana.
Uważam że akcje przedstawione wyżej są niewystarczające by bana zostawić.
Dwie pierwsze akcje faktycznie dziwne, lecz może akurat odpisywał w tym momencie czy cokolwiek innego.
Trzecia akcja wygląda normalnie ponieważ siedzi pod drewnem i patrzy się mniej więcej w stronę B. Daje info że jest B i że dojechali kuchnie od razu po tym jak widzi że zakosowali mu teammate'a w kuchni, więc dla mnie to normalna akcja.
@ Lolek``  Dla mnie UB, ale jeszcze @ ph1zi CS:GO może się wypowiedzieć.

• Lubię to! 2
  • Super 1

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik∙

Jeszcze dzisiaj wieczorem rzucę na to okiem i postawie werdykt biorąc pod uwagę zdanie @ Awek CS:GO , jeśli będę przeciwnego zdania to po prostu zostawiamy to w ręce @ Lolek`` . 

edit: Niewystarczająca ilość dowodów wskazujących na korzystanie z wallhacka, gracz dostaje UB. Zapraszamy na serwer.

pozdrawiam Phizi
UBTeam

Edytowane przez ph1zi
  • Lubię to! 3

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odbanowany.png

• Lubię to! 2

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]