Użytkownik GHOST. Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: ็็็ Nick admina banującego. Killer Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban, permanetny Czas oraz data bana: 20.45 Serwer na którym dostałeś bana: only mirage #2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):stoje se pod drewienkiem slysze ze biegnie palac, mowie to teammetowi , po chwili plant na b, strzelam sie przez chwile na oknie , teammate zabija (pomaga) biegne do undera biore mołotova słysze że ktoś biegnie z tv romu odwracam sie a tam typ i tyle bo wszedł ban. a i chciałem dodać że dość długo gram na serwerze Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:544127014&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Ruciogucio/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Edytowane 18 Maja 2021 przez RUTEK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @ KilleR. 48 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 18 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Witam, otóż to jest moja rozpiska: Akcja 07:41 po wbiegnięciu na respie zatrzymał się na side a jak by miał wh stanął z kosą i patrzył na mida, gdzie gracze biegną, to jest moje pierwsze podejrzenie i myślę, że słuszne, bo już wychodzi, że ma WH. Akcja 8:58 znowu taka sama sytuacja gracza, stanął 07:41 minucie na side a i patrzy na mida co się dzieje z mojej strony, zacząłem go oglądać i tu też wychodziło, że ma wh, skoro ta sama akcja się powtórzyła. Akcja 20:16 Siedzisz pod drewnem na side a wcelowany w jungle, patrzysz jak byś miał wh z mojej strony tak to wyglądało i nagle terroryści wbiegają na b, to ty dajesz nagle info o tym, że wbiegają a nikt wcześniej nie powiedział i nie podał, że w wchodzą na te b, a przypominam, że stałeś pod drewnem na a, więc tu też wychodzi, że masz te wh. Mi te akcje strasznie śmierdzą wh, bo to nie jest normalne, żeby stanąć sobie z nożem na side a, gdy terroryści biegną i patrzeć co kto gdzie biegnie i tak samo w tej 3 akcji. A wspomnę, że obserwował cię 2 admin i potwierdził to, że masz wh. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 @ Awek CS:GO albo @ ph1zi CS:GO 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Cześć, oglądałem całe demko od początku aż do momentu bana. Uważam że akcje przedstawione wyżej są niewystarczające by bana zostawić. Dwie pierwsze akcje faktycznie dziwne, lecz może akurat odpisywał w tym momencie czy cokolwiek innego. Trzecia akcja wygląda normalnie ponieważ siedzi pod drewnem i patrzy się mniej więcej w stronę B. Daje info że jest B i że dojechali kuchnie od razu po tym jak widzi że zakosowali mu teammate'a w kuchni, więc dla mnie to normalna akcja. @ Lolek`` Dla mnie UB, ale jeszcze @ ph1zi CS:GO może się wypowiedzieć. 2 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) Jeszcze dzisiaj wieczorem rzucę na to okiem i postawie werdykt biorąc pod uwagę zdanie @ Awek CS:GO , jeśli będę przeciwnego zdania to po prostu zostawiamy to w ręce @ Lolek`` . edit: Niewystarczająca ilość dowodów wskazujących na korzystanie z wallhacka, gracz dostaje UB. Zapraszamy na serwer. pozdrawiam Phizi UBTeam Edytowane 19 Maja 2021 przez ph1zi 3 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi