Użytkownik D3X Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Imię: Kuba Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ nie ma jeszcze opiekuna serwera a serwer szuka więc postanowiłem że spróbuje się dostać, ogarniam dobrze SourceModa jak i FTP oraz większośc pluginów związanych z deathrunem gram w tego deathruna ponad 1,5 roku więc znam się na rzeczy, dużo osób mnie lubi, jestem również bardzo aktywny na serwerze mogę spędzić na nim od 4 do 8 Godzin dziennie zależy jakie dni będę miał więc myśle że się nadaje na te stanowisko. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Deathrun + Klasy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Nazywam się Kuba urodziłem się we wrocławiu, mieszkam w niemczech od 8 lat lubie spędzać wolny czas na graniu w różne gry strzelankowe oraz survivalowe, gram w koszykówke oraz w biłkę nożną tak dla siebie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koksu Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 +aktywny +znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu +składka +chęć pomocy Na okres próbny Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Przyjmuje. @ KilleR. poprosze o range na forum i dopisanie do działu serwera. Range na serwerze załatwie. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 19 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi