Użytkownik czeno Opublikowano 18 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 1. Imię: Patryk 2. Wiek: 20 3. Kontakt: ts/steam/forum 4. Twój nick na serwerze: czeno 5. Ile czasu spędzasz na TS3: W sumie od jakiegoś czasu od rana do wieczora jestem aktywny, siedzę u siebie na kanale gdy jest jakaś potrzeba od użytkownika i jest jakaś sprawa to ją rozwiązuje. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Kilka razy miałem flagi administratora na jakichś mniejszych ts'ach 32/64 więc sądzę, że sobie poradzę 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: praktycznie od rana do wieczora aktywny, podchodzę do każdej sprawy neutralnie, jestem pomocny i pomogę rozwiązać każdą sprawę 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 18 Maja 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 @ Admin SerweraTS3 - kluczowa będzie tutaj Wasza wypowiedź. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 + aktywność + wiek + doświadczenie Na Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Co tu dużo mogę powiedzieć siedzę 4-5 godzin na ts ostatnio mam cały czas odpalonego od rana prawie do wieczora i chłopak siedzi więc musi mu zależeć +wiek +aktywność jestem na tak Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 19 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 @ czeno Przyjmuję cię na okres próbnych 2 tyg, zgłoś się do mnie na ts po nadanie rangi i przejścia małej rozmowy. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi