Użytkownik pomyłka Opublikowano 19 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 (edytowane) Witam. Dostałem Bana za podszywke o nicku Itachi. Juz pare miesięcy gram na tym nicku ( mam Dowody starych SS ) miałem chwilke przerwy od CS możliwe że ktoś ma taki sam nick jak ja Nick z CS: Admin banujący: BDG.exe Serwer: Cod mod 201 Data zdarzenia: 19.05.2021 Opis sytuacji: Ban za podszywke. ( zaszła pomyłka ) Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin BdG.exe. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Itachi [AMXBans] Reason : ' PODSZYWKA ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1711702640 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.230.81.101 ' [AMXBans] ======================================== Edytowane 19 Maja 2021 przez pomyłka Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Admin @ BdG.exe masz 24H na wyjaśnienie dlaczego taki powód bana. Edytowane 22 Maja 2021 przez GENERAL ALADEEN Brak wyjaśnienia admina odnośnie nadanego bana gracz otrzymuje ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik pomyłka Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 W sensie co wyjaśnić? Mogę poszukać że miałem pół roku temu robione SS na tym serwerze jak forum jeszcze było stare na Moim Nicku Itachi. Chłop nie ma nawet klasy premium ma 15 ranking od końca i niby czemu miałbym się pod kogoś takiego podszywać ( Bez urazy dla tamtego gracza ) Nawet gdy grałem w cs to na ts razem siedziałem z pestkoviciem kontem oka i jego kolegami ( Pozdrawiam was ) i sobie kulturalnie gadaliśmy i graliśmy . Rozumiem jakbym się pod kogoś z klasa premium podszywał lub admina albo kogoś z topki. Nawet jak grałem to miałem niski lvl więc świadczy to o tym że nie grałem jego klasą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi