Użytkownik kapuanek<3 Opublikowano 20 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) Twój nick:kapuanek))) Nick oskarżonego:FR1X` IP/SID oskarżonego:STEAM_0:0:419672581 Data i czas zdarzenia: 5/15 minut temu Powód skargi: obrażanie mojej osoby. Opis sytuacji: nie wiem, gram sobie, nikomu krzywdy nie robię, a chłopak, który ma vaca od 679 dni na steamie pisze, że jestem przy tym odpalony Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): dam wycinki z consoli, bo ss nie chciał się robić, gdy dałem przycisk tyldy żeby mieć console i wtedy nie robiło ssa ;d ~ Prowadzi gracz Faith [Gold Nova III] z 28 zabojstwami i 5 zgonami. *SVIP* [Silver Elite Master] FR1X` : dobre tam skrypty kurwo jebana *SVIP* [Silver Elite Master] FR1X` : hahhahaha *SVIP* [Unranked] kapuanek))) : ? *SVIP* [Unranked] kapuanek))) : skarga leci ^*truskawa| RPW (RADIO): Fire in the hole! f (RADIO): Fire in the hole! *** D1S killed ~Misiaczka~ with a headshot from ak47 *** *SVIP* [Silver Elite Master] FR1X` : jebal cie pies kurwo [Darmowy SVIP o Godzinie] Od godziny 22:00 do 7:00 rano, SVIP dla wszystkich. *SVIP* [Gold Nova III] Faith : kapuanek stul pizde juz -==ADdiCTeD To MuSic==- killed The Best Of The Best with sg552 [Respawn_Alert] Czas gry na respie skonczyl sie! Ostrzezenie 1 / 5 [Respawn_Alert] Czas gry na respie skonczyl sie! Ostrzezenie 2 / 5 *SVIP* [Silver Elite Master] FR1X` : skarge to na policje zloz *SVIP* [Unranked] *DEAD* kapuanek))) : skarga juz zlozona *SVIP* [Silver Elite] *DEAD* ewa : hehe *SVIP* [Silver Elite Master] *DEAD* FR1X` : dzieciaku *SVIP* [Silver II] *DEAD* D1S : /rs *PTB*: Runda zostala zakonczona, sprawdzam druzyny! *SVIP* [Silver Elite Master] *DEAD* FR1X` : jebal cie pies nie wiem czy ban chociaż na godzinkę będzie, ale cóż. Czekam na decyzję, hejka Edytowane 20 Maja 2021 przez KAPUAN. KOLEJNE wyzwisko Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 21 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 @ Syntetyczna_Mafia Odnośnik do komentarza
Użytkownik kapuanek<3 Opublikowano 23 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 brak zainteresowania chyba ze strony opiekuna 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi