Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

spalony opiekun ubt XD

ARCHON SZTANGA

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Taki gość na opiekunie co się kryć nie potrafi spalone demo hit i żenua 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 8

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

do połowy wystarczyło obejrzeć, nawet nie xD

do pieca o 1289571728518257 stopni klienta wrzucić

jak coś byłem świadkiem jego potężnej klaaaaaaaaar giery

Edytowane przez KAPUAN.
musiałem napisać, ze ja świadek
  • Lubię to! 5
  • Super 1

spacer.png

• Użytkownik

Dzieciarnia potrzebująca atencji, wieczorem odpiszę na te Twoje wypociny

• Ha ha 7
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

Jak, dla mnie czeno może coś posiadać. Nie raz go oglądałem gdy grał. Jak mu pisałem na chacie żeby offnął to dalej cheatował :O

• Lubię to! 3
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Ciekawe czy ktoś się tym zainteresuje z ubt : D

steryd kopia.PNG

• Użytkownik

.8:48 normalny strzał widac jak celownik idzie w prawo po strzale

8;51 udajesz? jak pierwszy frag poleciał widać jak gościu skacze po skrzynkach na bs

8:55 no scope ? 

8:59 jak iż to jest hltv to tak wygląda, nie wiem czy jesteś laikiem z 1.6 ale na to wygląda ale gdy w momencie strzalu z awp masz jeszcze około 0.1 sec zeby celownik zmienił miejsce, tobie to serio wygląda na sety ? xD

9:22 full auto ?

10:46 flick,  hltv, już wyżej opisałem o co chodzi 

10:51 flick

11:13 normalny no scope

11:23 to samo co wyżej 

11:58 demko ze wczoraj, odpisywalem na steamie normalne pestki jak na hltv

15:36 normalnie widać model w smoke to celuje nie?

16:53 przecież normalnie widać gdzie lecą kule z rozrzutem? uroki hltv

co do Twoich wywodów na temat banów nigdzie gdzie grałem od 2014 nie dostałem słusznego bana chyba, że za sgs gs itp nie czytam każdego regulaminu jak wbije na dowolny serwer

VAC wiesz za co? sprzedalem konto gdzie był ustawiony mój numer telefonu tamta osoba dostała bana jak i również ja, bo jest takie coś jak powiązanie numerów poczytaj trochę to będziesz wiedział

dajcie tutaj jeszcze tak z 10 haha bo bym się z wami pośmiał dwa kastraciki gdzie macie z 20 kont zbanowanych i jeszcze na fc to jeszcze trzeba być na prawde specjalnym   i z tobą sterydziasz 

jeszcze tak z 40 XD dodaj  żeby podkreślić swoje upośledzenie weebie 

nie jestem tu po to żeby działać na szkodę sieci tylko żeby pomóc ale niestety widać, że ktoś tu się nie zgadza z werdyktem na swoją osobę i dupka piecze

@ SHAMPON dziękuję, patrząc na zachowanie kolegi @ archonek<3

I tak mogę się założyć, że będzie myślał, że się znamy więc whatever zapraszam do złożenia podania na UB Team, bo widać, że znasz się i nie zbanował byś "opora" za takie akcje, oczywiście nie sugeruje, że jestem dobry ! + To HLTV. Tak wiem Tobie @ archonek<3   mogę sobie dać rękę uciąć, że chodzi o Twojego bana który również był za HLTV, sprawdzałem to demko 3 razy nawet wczoraj, bo wolę być pewny swoich decyzji i przykładam się do swojej "pracy". Tak wyjdę zaraz na typa który nie ma co robić ze swoim życiem, nie po prostu wolę być pewny w stu procentach w swoich działaniach, jak mam wolny czas, będę w domu to jeszcze raz zobaczę, bo tak jak pisałem w swoich podaniach neutralnie podchodzę do każdej osoby z kolei, nie żywię do nikogo urazy do czasu, aż nie ingeruje w jakikolwiek negatywny sposób w moje życie prywatne.

Trochę napisałem, każdy sobie to odbierze na swój sposób, ale chociaż wiem, że wyjaśniłem kilka niejasności.

Pozdro. @ KilleR.  Tutaj sprostowanie o które prosiłeś, nie chce działać na szkoda nikomu dlatego trochę więcej napisałem. Zerknij co napisał @ SHAMPON bo ciekawiej opisał sytuacja, nie miałem dzisiaj zbyt dużo czasu i robiłem to trochę w pośpiechu 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

to niezłe flicki które Ci cały czas siadają. Jedyne co misowałeś to noscope, ale i tak większość Ci ich siadała. Przecież widać, że lecisz na trigerze, czekasz po prostu aż Ci trigger złapie hitboxa i wtedy Ci strzela i tłumaczysz się, że to "FLICKI" XDXD jesteś ty dobry łeb :hkKek:

a takie tłumaczenie o vacu to sobie daruj, gdybyś nie miał banów w rozpiskach na innych sieciach mógłbym Ci jeszcze w to uwierzyć. Zostałeś rozpisany nawet na top1 aktualnie sieci pod względem serwerów i tłumaczysz się, że było chu*owe UBT? gościu baranka w ściankę walnij. 

Ktoś kto chociaż trochę latał na cheatach, odrazu ogarnie, że nie jesteś czysty. A co do tego demka, jest 3x bardziej spalone niż to co ty mi rozpisywałeś więc wielkie pozdro dla Ciebie XDD, szkoda, że u mnie przy awpie były przeskoki i tam nie tłumaczyłeś się, że "UROKI HLTV" 

Jaki jest sens trzymania na forum opiekuna UBT z permami na innych sieciach za sety, oraz z vackiem na koncie? dodatkowo gracze się skarżą, że chłop się pali, zresztą na demku widać, że za dużo mu tych flicków siada, bo praktycznie wszystkie wchodzą. trigerek pod altem i jechanka:kekw:

30 minut temu, czeno napisał:

co do Twoich wywodów na temat banów nigdzie gdzie grałem od 2014 nie dostałem słusznego bana chyba

ślepy jesteś? w screenach masz date jak 2017/2018 - bany za sety.

A no i za GSJ nawet na strefie zostałeś zbanowany :kekw: i to cztery miesiące temu! przepotężny opiekunie unbantimu

czeno5.png

• Super 1

TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ??

2.png

• Użytkownik∙

Wprowadzić do regulaminu zakaz rozpisywania setów z hltv i skończy się pieprzenie o marnej jakości hltv.

Hltv do (wh/espów, helikopter aimów, gs/gsj/dd i łamania regulaminu)

Pov na sety i tyle.

8:48 - Hltv nie nadąża za szybkimi ruchami i jest to szczególnie widoczne przy strzałach z awp, gdzie najpierw jest strzał, a później dopiero celownik idzie w te konkretne miejsce. -B
8:51 - Mógł wychylić w 3 miejscach, przypilnował 1. Gamble. +/-B
8:55 -B
8:59  Wytłumaczone w pierwszej czasówce. -B
9:21  Zwykłe full auto. -B
10:46  Przeskok? Na powietrze w piachu? -B
10:52  Zwyczajny strzał -B
11:13  Jak by był trigger, to by strzelił na krawędzi ciała od prawej strony. Tymczasem spokojnie celownik dojechał na środek ciała -B // Ciekawi mnie, że jako obronę czeno wypisuje no scope, jak tam no scopa nie było..
11:23  +B
11:58 Recoil siadło -B
15:40 Widać -B
16:37 - 16:53 -B

Jeden drugiego próbuje upierdolić, debilnymi demkami z hltv. Demko rozpisane na siłę, byle zrobić szumu i rozpierdolić @ czeno  opinie.

Nie oglądałem demko na @ archonek<3 , ale jeśli podobne sytuacje jak z tego demka były rozpisywane na +B, to tylko się śmiać.  

@ MLK.  Bym zapomniał, POV nagrywa się przy zmianie mapy. Zmiana mapy = kasacja poprzedniego pova z mapy, więc nie oczekuj, że ktoś będzie miał pova, skoro nie został zbanowany i grał kolejne mapy.

Edytowane przez SHAMPON
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

@ SHAMPON Ty razem z czeno dobrze trzymacie. Więc zdania raczej nie musiałeś wypowiadać. 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙
10 minut temu, Giorgio napisał:

@ SHAMPON Ty razem z czeno dobrze trzymacie. Więc zdania raczej nie musiałeś wypowiadać. 

Tak dobrze trzymamy, że się nigdzie w znajomych nie mamy, a ja osobiście go nie trawie, bo grał na sgs'ach i kręci rolkę, czego nie cierpię. Chłopa nawet nie znam, więc nie wiem na podstawie czego to stwierdziłeś.

Wypowiedziałem się, bo zwyczajnie mam ku temu wiedzę, a że jest tylko 1 ubt nie licząc opiekuna, to opinia kogoś z zewnątrz jest wskazana. Ucisz buźkę, bo nie wnosisz nic do tematu, a inteligencją nie grzeszysz.

Edytowane przez SHAMPON
Literówka
  • VIP
VIP

@ czeno To co przyznajesz się do winy, czy mam oglądać demko??

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • VIP
VIP

Witam, oglądnąłem dokładnie całe demko i wszystkie momenty i było widać, że używasz wspomagaczy, @ czeno  z dniem dzisiejszym zostajesz zdegradowany bez możliwości powrotu na rangę, oraz dostajesz perma na wszystkie serwery cs 1.6, pisałem Ci czy chcesz się przyznać a kara była by łagodniejsza, zawiodłeś mnie i to bardzo nie przypuszczałem, żeby OP UBT 1.6 miał haxy, no cóż było miło ale się skończyło.

• Lubię to! 4
  • Dzięki 1
  • Ha ha 19
  • WTF 1
  • VIP
VIP

skarga_przyjeta.png

• Dzięki 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]