Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ARCHON SZTANGA Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) Twój nick:archonek)) Nick oskarżonego: @ czeno Powód skargi: chlop sie pali i nie potrafi rozpisac graczy. Opis sytuacji: dam ponizej Data i godzina zdarzenia:teraz Miejsce zdarzenia:de_dust2 Dowody: dam ponizej Coś od siebie: dam ponizej demko -> http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2105211708-de_dust2-1621609680-1621611180.zip <- demko Rozpiska: 8;00 - wszedl na serwerek 8:48 - obok modelu, przeskok dopiero był po strzale +b 8:51 - Tu full focus w chłopa który był na bsie XDD, odrazu wiedział z której strony wychyli +b tylko czekał aż wyjdzie 8:55 - ciekawe, mógłbyć tu trigger odpalony -+b 8:59 - tu tak samo, nie celował w hitboxa a gość dostał +b 9:21 - ? XD, co to miało być +b 10:46 - przeskok XDDDDD +++b 10:52 - zanim strzelił, strzał już poleciał w opponenta, chyba, ze mega szybki flick +-b 11:13 - triger? -+b 11:23 - XDDXD +b 11:58 - szybka konfiguracja setow i jechanka, sekundke pozniej juz bania gdfzie celownik a gdzie glowa??? +b 15;40 - fajnie, ze cały czas model widział przez tego smolka -+b 16:37 - 16:53 - chłop co rozrzutu nie ma +-b To rozpiska z 8 minut jego gry. Potem wszedł na specta. + gość ma pare innych ciekawych banów + ma blokadę VAC. banów jest więcej np za SGS, ale ich nie wrzucałem, bo są tu zbędne. Jeżeli widać gdzieś nazwę jakieś sieci, to proszę o usunięcie, to co widziałem zacenzurowałem, żeby nie było reklamy. :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw: Edytowane 22 Maja 2021 przez archonek<3 1 9 7 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Taki gość na opiekunie co się kryć nie potrafi spalone demo hit i żenua 1 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kapuanek<3 Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 (edytowane) do połowy wystarczyło obejrzeć, nawet nie do pieca o 1289571728518257 stopni klienta wrzucić jak coś byłem świadkiem jego potężnej klaaaaaaaaar giery Edytowane 21 Maja 2021 przez KAPUAN. musiałem napisać, ze ja świadek 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Dzieciarnia potrzebująca atencji, wieczorem odpiszę na te Twoje wypociny 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Jak, dla mnie czeno może coś posiadać. Nie raz go oglądałem gdy grał. Jak mu pisałem na chacie żeby offnął to dalej cheatował :O 3 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ciekawe czy ktoś się tym zainteresuje z ubt : D Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 .8:48 normalny strzał widac jak celownik idzie w prawo po strzale 8;51 udajesz? jak pierwszy frag poleciał widać jak gościu skacze po skrzynkach na bs 8:55 no scope ? 8:59 jak iż to jest hltv to tak wygląda, nie wiem czy jesteś laikiem z 1.6 ale na to wygląda ale gdy w momencie strzalu z awp masz jeszcze około 0.1 sec zeby celownik zmienił miejsce, tobie to serio wygląda na sety ? 9:22 full auto ? 10:46 flick, hltv, już wyżej opisałem o co chodzi 10:51 flick 11:13 normalny no scope 11:23 to samo co wyżej 11:58 demko ze wczoraj, odpisywalem na steamie normalne pestki jak na hltv 15:36 normalnie widać model w smoke to celuje nie? 16:53 przecież normalnie widać gdzie lecą kule z rozrzutem? uroki hltv co do Twoich wywodów na temat banów nigdzie gdzie grałem od 2014 nie dostałem słusznego bana chyba, że za sgs gs itp nie czytam każdego regulaminu jak wbije na dowolny serwer VAC wiesz za co? sprzedalem konto gdzie był ustawiony mój numer telefonu tamta osoba dostała bana jak i również ja, bo jest takie coś jak powiązanie numerów poczytaj trochę to będziesz wiedział dajcie tutaj jeszcze tak z 10 haha bo bym się z wami pośmiał dwa kastraciki gdzie macie z 20 kont zbanowanych i jeszcze na fc to jeszcze trzeba być na prawde specjalnym i z tobą sterydziasz jeszcze tak z 40 XD dodaj żeby podkreślić swoje upośledzenie weebie nie jestem tu po to żeby działać na szkodę sieci tylko żeby pomóc ale niestety widać, że ktoś tu się nie zgadza z werdyktem na swoją osobę i dupka piecze @ SHAMPON dziękuję, patrząc na zachowanie kolegi @ archonek<3 I tak mogę się założyć, że będzie myślał, że się znamy więc whatever zapraszam do złożenia podania na UB Team, bo widać, że znasz się i nie zbanował byś "opora" za takie akcje, oczywiście nie sugeruje, że jestem dobry ! + To HLTV. Tak wiem Tobie @ archonek<3 mogę sobie dać rękę uciąć, że chodzi o Twojego bana który również był za HLTV, sprawdzałem to demko 3 razy nawet wczoraj, bo wolę być pewny swoich decyzji i przykładam się do swojej "pracy". Tak wyjdę zaraz na typa który nie ma co robić ze swoim życiem, nie po prostu wolę być pewny w stu procentach w swoich działaniach, jak mam wolny czas, będę w domu to jeszcze raz zobaczę, bo tak jak pisałem w swoich podaniach neutralnie podchodzę do każdej osoby z kolei, nie żywię do nikogo urazy do czasu, aż nie ingeruje w jakikolwiek negatywny sposób w moje życie prywatne. Trochę napisałem, każdy sobie to odbierze na swój sposób, ale chociaż wiem, że wyjaśniłem kilka niejasności. Pozdro. @ KilleR. Tutaj sprostowanie o które prosiłeś, nie chce działać na szkoda nikomu dlatego trochę więcej napisałem. Zerknij co napisał @ SHAMPON bo ciekawiej opisał sytuacja, nie miałem dzisiaj zbyt dużo czasu i robiłem to trochę w pośpiechu 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 to niezłe flicki które Ci cały czas siadają. Jedyne co misowałeś to noscope, ale i tak większość Ci ich siadała. Przecież widać, że lecisz na trigerze, czekasz po prostu aż Ci trigger złapie hitboxa i wtedy Ci strzela i tłumaczysz się, że to "FLICKI" XDXD jesteś ty dobry łeb a takie tłumaczenie o vacu to sobie daruj, gdybyś nie miał banów w rozpiskach na innych sieciach mógłbym Ci jeszcze w to uwierzyć. Zostałeś rozpisany nawet na top1 aktualnie sieci pod względem serwerów i tłumaczysz się, że było chu*owe UBT? gościu baranka w ściankę walnij. Ktoś kto chociaż trochę latał na cheatach, odrazu ogarnie, że nie jesteś czysty. A co do tego demka, jest 3x bardziej spalone niż to co ty mi rozpisywałeś więc wielkie pozdro dla Ciebie XDD, szkoda, że u mnie przy awpie były przeskoki i tam nie tłumaczyłeś się, że "UROKI HLTV" Jaki jest sens trzymania na forum opiekuna UBT z permami na innych sieciach za sety, oraz z vackiem na koncie? dodatkowo gracze się skarżą, że chłop się pali, zresztą na demku widać, że za dużo mu tych flicków siada, bo praktycznie wszystkie wchodzą. trigerek pod altem i jechanka 30 minut temu, czeno napisał: co do Twoich wywodów na temat banów nigdzie gdzie grałem od 2014 nie dostałem słusznego bana chyba ślepy jesteś? w screenach masz date jak 2017/2018 - bany za sety. A no i za GSJ nawet na strefie zostałeś zbanowany i to cztery miesiące temu! przepotężny opiekunie unbantimu 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Wprowadzić do regulaminu zakaz rozpisywania setów z hltv i skończy się pieprzenie o marnej jakości hltv. Hltv do (wh/espów, helikopter aimów, gs/gsj/dd i łamania regulaminu) Pov na sety i tyle. 8:48 - Hltv nie nadąża za szybkimi ruchami i jest to szczególnie widoczne przy strzałach z awp, gdzie najpierw jest strzał, a później dopiero celownik idzie w te konkretne miejsce. -B 8:51 - Mógł wychylić w 3 miejscach, przypilnował 1. Gamble. +/-B 8:55 -B 8:59 Wytłumaczone w pierwszej czasówce. -B 9:21 Zwykłe full auto. -B 10:46 Przeskok? Na powietrze w piachu? -B 10:52 Zwyczajny strzał -B 11:13 Jak by był trigger, to by strzelił na krawędzi ciała od prawej strony. Tymczasem spokojnie celownik dojechał na środek ciała -B // Ciekawi mnie, że jako obronę czeno wypisuje no scope, jak tam no scopa nie było.. 11:23 +B 11:58 Recoil siadło -B 15:40 Widać -B 16:37 - 16:53 -B Jeden drugiego próbuje upierdolić, debilnymi demkami z hltv. Demko rozpisane na siłę, byle zrobić szumu i rozpierdolić @ czeno opinie. Nie oglądałem demko na @ archonek<3 , ale jeśli podobne sytuacje jak z tego demka były rozpisywane na +B, to tylko się śmiać. @ MLK. Bym zapomniał, POV nagrywa się przy zmianie mapy. Zmiana mapy = kasacja poprzedniego pova z mapy, więc nie oczekuj, że ktoś będzie miał pova, skoro nie został zbanowany i grał kolejne mapy. Edytowane 22 Maja 2021 przez SHAMPON 1 1 2 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 @ SHAMPON Ty razem z czeno dobrze trzymacie. Więc zdania raczej nie musiałeś wypowiadać. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) 10 minut temu, Giorgio napisał: @ SHAMPON Ty razem z czeno dobrze trzymacie. Więc zdania raczej nie musiałeś wypowiadać. Tak dobrze trzymamy, że się nigdzie w znajomych nie mamy, a ja osobiście go nie trawie, bo grał na sgs'ach i kręci rolkę, czego nie cierpię. Chłopa nawet nie znam, więc nie wiem na podstawie czego to stwierdziłeś. Wypowiedziałem się, bo zwyczajnie mam ku temu wiedzę, a że jest tylko 1 ubt nie licząc opiekuna, to opinia kogoś z zewnątrz jest wskazana. Ucisz buźkę, bo nie wnosisz nic do tematu, a inteligencją nie grzeszysz. Edytowane 22 Maja 2021 przez SHAMPON Literówka tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 @ czeno To co przyznajesz się do winy, czy mam oglądać demko?? 1 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Witam, oglądnąłem dokładnie całe demko i wszystkie momenty i było widać, że używasz wspomagaczy, @ czeno z dniem dzisiejszym zostajesz zdegradowany bez możliwości powrotu na rangę, oraz dostajesz perma na wszystkie serwery cs 1.6, pisałem Ci czy chcesz się przyznać a kara była by łagodniejsza, zawiodłeś mnie i to bardzo nie przypuszczałem, żeby OP UBT 1.6 miał haxy, no cóż było miło ale się skończyło. 4 1 19 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi