Użytkownik eSX Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Twój nick: w obecnym momencie na serwerze miałem "i co teraz" Nick oskarżonego: @ White2115 IP/SID oskarżonego: admin, na pewno macie Data i czas zdarzenia: 2021-05-21 23:13 do 2021-05-21 23:38 Powód skargi: Zerowe kompetencje jako admin, dosłownie zerowe. Opis sytuacji: Jak to w moim zwyczaju, napisałem raz na u@, że chłop sie pali, niestety brak reakcji. Kolejnym razem napisałem 15 razy, to odpisał mi że dla niego jest czysty(btw chłop na rage setach XD). Następnie zaczął mi pisać, że on ma też własne życie(albo coś w tym stylu) i żebym go sam rozpisał, skoro tak twierdzę. Zszedłem na specta żeby nagrać demko, przyszedł do mnie, zaproponował, że go zbanuje, a ja mam rozpisać demko. Na tą propozycję przystałem. W tym momencie nie miałem zamiaru pisać skargi, ale on nagle zmienił zdanie, że go nie zbanuje, bo co jak ktoś na niego skargę napisze. No i masz, piszę ja, za zerowe umiejętności. W skrócie admin ma w chuju obowiązki admina, jak mu pisze żeby sprawdził chłopa, to mówi że on ma też własne życie XDDDDD Serio zacznijcie jakoś sprawdzać tych adminów, jak on sie w ogóle dostał XDD Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): HLTV, logi z serwera z daty podanej wyżej + to tylko muszą przyklepać. Tam jest mój pov, na którym jest część naszej "rozmowy". 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik White2115 Opublikowano 21 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Po pierwsze to może grzeczniej... Zgłosiłeś mi gracza raz i wystarczy. Wszedłem do spect żeby go sprawdzić, na moje oko był czysty więc dlaczego miałem go zbanować. Po czym zaczołeś spamić na u@ za co mogłem spokojnie dać Ci bana za spam. A skoro nie wierzysz w moje umiejętności możesz dobrze sam rozpisać demko i wstawić na forum w odpowiednim dziale. I to nie jest tak że 15 razy pisałeś bo tego było o wiele więcej. Co rundę pisałeś z 10 razy a sam wiesz że jak raz napiszesz na u@ to admin widzi ale nawet jak cię upomniałem ty dalej swoje robiłeś ale teraz z 10 może na 5 byłem na specu pisałem nawet z tobą ale ja nie chcę odpowiadać za bana kolejnego z dupy. Powiedziałem ci że możesz sam rozpisać demko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Dobra, bo gubisz się w swoich kłamstwach, więc cie wyjaśnie. https://www102.zippyshare.com/v/zZqreLv4/file.html 10:50 piszę na u@, że perfectyjnie lata na triggerze, widać na czacie. Nie zwracasz na to uwagi, nie zejdziesz na specta(wszystko widać na povie). 12:14 po tym jak mnie zabił to się zdenerwowałem, spamuje ci na u@ że chłop się pali. 12:27 napisałem na czacie "teraz widać?" odnośnie mojego spamu na u@, co nie spotkało się z żadną odpowiedzią, nadal sobie grałeś w najlepsze. 13:02 znów zaczynam spamować na u@, żebyś w końcu zareagował. 13:19 odpisujesz mi na say@ "i co teraz nie spam tyle" XDDDDDDDDDDDDDDDD 14:05 odpisuje ci na u@, z zapytaniem czy to w końcu ogarniesz czy będziesz pier**lił głupoty na say@. Nie spotkało się to z żadną reakcją z twojej strony. 19:58 znów moje wypociny na u@, z pytaniem czy ogarnie chłopa, czy ma wyjeb@ne. 20:18 no i tu odpowiada mi na czacie, napisał żebym ja rozpisał demko, bo chłop czysty przecież XDDDDDDDDDDD https://www84.zippyshare.com/v/DZOdBU8n/file.html 21:35 tu mi właśnie pisze na say@, że on ma własne życie XDDDDD 22:25 od tego momentu DOPIERO zszedł na specta, bo ja już tam byłem i sobie demko nagrywałem, wtedy zaproponował, że da mu bana a ja go rozpisze. Nie chce mi się tego dalej rozpisywać, ale obejrzyjcie sobie dalej, jak nagle zdanie zmienił, jak napisałem, żeby dał mu bana i że w sumie to nie musi ten chłop pova wstawiać, bo mi wystarczyły 3 rundy jego gry, wtedy stwierdził, że nie da mu bana XDD Podsumowując, od początku jak go zgłaszałem ANI RAZU nie zszedłeś na spceta(przyszedł tam dopiero, gdy ja już sobie nagrywałem demko, bo sam nie umie rage setów rozpisać). 12 godzin temu, White2115 napisał: A skoro nie wierzysz w moje umiejętności możesz dobrze sam rozpisać demko i wstawić na forum w odpowiednim dziale. Ty chyba ślepy jesteś, ale ja w temacie dałem link, do zgłoszenia, które napisałem. Poza tym już jest rozpatrzone XD 12 godzin temu, White2115 napisał: I to nie jest tak że 15 razy pisałeś bo tego było o wiele więcej. Z tym się zgodzę, jednak było tego ze 40. Admin beż jakichkolwiek umiejętności, nie wiem jak on dostał admina, skoro nic nie potrafi. Kłamie w skardze na siebie, mimo że mam dowody XD Jak on dostanie degrada, to ja z chęcią przyjmę bana za słownictwo na serwerze+spam na u@. @ Trivor @ Syntetyczna_Mafia @ Kamilek @ Krejzol Ogarnijcie proszę skargi w końcu(nie wiem czy krejzol może, ale jest najbardziej aktywnym administratorem, więc go oznaczyłem). 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Jeszcze jedna skarga i sie pożegnamy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi