Zasłużony Andrzej. Opublikowano 22 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Proponuje danie dostępu do sourcebansa właścicielom serwerów CSGO. W zupełności wystarczyłby mi dostęp do banów i wgląd na IP graczy bez możliwości ściągania banów, zmieniania ich czasu itp. Po prostu aby uniknąć sytuacji pokroju tej: Chciałbym widzieć czy moi admini którzy dostali bana, nie grali na innym koncie i dostali bana, bo nawet tego nie moge zobaczyć... @ Gżelek @ wizZzy @ HavoK Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Witam Też jestem za tym aby właściciel miał wgląd do bansa, ponieważ często jest cos do wyjaśnienia a przez brak uprawnień jest to nie możliwe. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HavoK Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Cześć! Ja wraz z @ wizZzy od samego początku mamy dostęp do SourceBansa, ponieważ się dogadaliśmy na wstępie. Ponadto kiedyś też mieliśmy tutaj serwer więc ze względu na zaufanie dostaliśmy takie uprawnienia. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Oczywiście że tak 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 W takich sytuacjach pisze się do Administracji wyższej, lub do osób który taki dostęp mają ,z zapytaniem o taką informację(podanie IP, lub innych dodatkowych informacji). @ Trivor zapoznaj się i zdecyduj, ja jestem za, ponieważ my też nie mamy zawsze czasu by takie coś sprawdzić(choć zajmuje to dosłownie 5 kliknięć w myszkę),a wyświetlanie ip dla WŁAŚCICIELI serwerów wsm można dać 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi