Użytkownik Gżelek Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Witam, myślałem że można by założyć kanał na youtube dla stefyskilla. Gracze mogliby wysyłać klipy z jakiegoś zagrania/funnymoments w dane miejsce na forum. Oczywiście tylko z serwerów strefaskilla. Ja montowałbym te klipy i wrzucał na kanał. Np. Top 1 najlepsza akcja tygodnia dostawałaby vipa. Akcja tygodnia byłaby wybierana przez graczy z pośród np 10. Jest do dodatkowa reklama, dobrze wiemy że na youtube jest dużo osób grających w cs/cs go. Więc na pewno ktoś by z youtuba przyszedł. A może jakiś filmik by się wybił i przyszło by dużo osób ? Zawsze warto próbować Oczywiście wszystko za zgodą/nadzorem trivora Zachęcam wszystkich do dyskusji 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Jestem na Tak, dobry pomysł 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Zdecydowanie na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Git pomysł. Jeśli ogarniasz montowanie filmów nawet na poziomie podstawowym to jest to dobry pomysł. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 5 minut temu, Awek napisał: Git pomysł. Jeśli ogarniasz montowanie filmów nawet na poziomie podstawowym to jest to dobry pomysł. Jasne, pracuje kilka lat w programach do montażu. Mogę podesłać pv jakieś pracę Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Pomysł na + wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Spróbować nie zaszkodzi. + tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 23 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Spoko pomysł, tylko już widzę jak wygląda aktywność na takim kanale :P, przez miesiąc będą regularnie wrzucane filmiki, a po miesiącu już się znudzi i nie potrzebna praca :), ale wsm jak z każdą taką rzeczą . @ Junior Admin T @ Junior Admin @ Dusia @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Maja 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jestem za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 7 godzin temu, Anox napisał: przez miesiąc będą regularnie wrzucane filmiki, a po miesiącu już się znudzi i nie potrzebna praca :), ale wsm jak z każdą taką rzeczą . Jak będą klipy wysyłane, to zmontować materiał jest mniej więcej godzina roboty. Więc nie będzie tak źle Odnośnik do komentarza
Użytkownik White2115 Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jestem za bardzo fajny pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StylmAn Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi