Użytkownik∙ skaza Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: Imię: Kacper look Wiek (dokłada data): 15| 2006 |12 Lipiec SID: STEAM_1:1:245594561 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 1-2h Opisz siebie: Witam jestem Kacper mam 15 lat interesuję składaniem komputerów. Jestem miłym człowiekiem mam szacunek dla każdej osoby. To chyba wszystko o mnie Dlaczego akurat Ty?: Moim zdaniem nadaję się na to rangę Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans? 7/10 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Forum 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 22 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Aktualnie jestem na NIE - Wiek - Bardzo skromne podanie (szczególnie argumenty "dlaczego ty"), - Bardzo krótki staż na forum, + Znajomość SM. 2 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 +/- Wiek - Profil na forum - Podanie jak na UBT, baardzo mierne, chyba Ci nie zależy na tym stanowisku. - Znajomość "AMXX?", to jest podanie na UBT CS:GO, tutaj jest potrzebna znajomość sourcemoda, AMXX to chyba do 1.6 (Powinieneś to wiedzieć dając sobie 7/10) Jestem na NIE, jakbyś to podanie rozbudował i zachęcił nas do siebie to byłbym na tak no ale jeśli Tobie nie zależy to komu ma zależeć. pozdrawiam Phizi 2 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi