Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Witajcie, w kolejnej odsłonie ''Pod Ostrzałem'' Dzisiejszym naszym gościem na celowniku jest nasz świeży Junior Admina @ KilleR. Jaka jest opinia o naszym Junior Adminie? •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• KilleR - według mnie był jednym z najaktywniejszych jak do tej pory moderatorów, ogarniał działy i było go widać na forum Myślę, że jako J@ również da radę, a kto wie może kiedyś będzie wyżej KilleR wykazuje się bardzo dużym zaangażowaniem w życie forum, jak i teamspeaka. Jest miły, kulturalny oraz pomysłowy. Lubi pomagać każdemu komu zdoła co jest dużym plusem. Wesoły, pracowity chłopak, który lubi grać w csa, rp i piłkę nożną. Killer jest bardzo pozytywną osobą, kulturalną, odpowiedzialną, pomocna jaka znam na tej sieci! Killer jest miłą osobą i pomocną. I mimo tego że jego wiadomości na strefoboxie często się ograniczają do "xD" lub "siema", to i tak bardzo się angażuje w życie forum :)). Ps. Szkoda że tej ruletki od roberrta nie masz. No co tu mogę dużo powiedzieć, KilleR to spoko morda i tyle zawsze pomocny nie raz nie idzie mu z czymś ale zawsze próbuje do końca. A wiec, ogólnie uważam, ze jest bardzo pomocna i sympatyczna osoba, interesuje się administracja i innymi, ale zostaje w tym wszystkim bardzo konsekwentny. Dobry ziomek, można mu zaufać. Jest odpowiedzialny i potrafi się zachować. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. 3 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Trzeba było po obecnych wydarzeniach zrobić. 1 1 2 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Bardzo ładnie zrobiony temat, aż mi się miło zrobiło Dziękuje wam za opinie! 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sunnl3y^^ Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 No co powiem tyle że @ KilleR. jest szefem chociaż ja z mała aktywnością na forum mówię że na randze junior admin dobrze się sprawuje. 1 1 1 1 wtf vac for no reason wtf valve how come vacced? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 A mnie nie pytałeś się xDD Spoko odpowiedzi heh 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Fajny temacik 2 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 To niezły konsekwentny chłopak 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi