Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 23 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Hejo, czy jest szansa aby zrobić dodatkowe pod forum z widocznością tylko dla administracji Only AWP #2 i w górę w dziale [CS:GO] Only AWP #2?? Chciałbym w tym pod forum tworzyć osobne, specjalne posty skierowane do administracji tego serwera, których nie muszą widzieć zwykli użytkownicy. Z wyrazami szacunku Kotek ? Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 23 Maja 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Polecam Whatsapp PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gżelek Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Discord dla administracji / grupa na steam. Zawsze to jakieś rozwiązanie. Tylko moja propozycja 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 24 Maja 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Chodziło mi raczej o miejsce gdzie komunikaty będą jasne i wyraźne dla obecnej i nowej administracji, ale temat jednak nieaktualny. Stworzę serwer discorda tylko dla @ Admin CS:GO Only AWP #2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 24 Maja 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Oczywiście można takie podforum zrobić nie ma problemu tyle że moim zdaniem jest to zbędne takie, zrób sobie grupe prywatną i tam sobie dodawaj usuwaj adminów, oraz tam pisz takie wiadomości. Napisz mi czy mam ci zrobić to podforum czy nie (priv). 4 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 @ Trivor co z tym? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Pisz im na grupie steam lub w dziale administracji na górze dodając np [AWP #2 CS:GO] i oznaczajac adminow. a co do tego co piszę Anox to opiekunowie nie mogą tworzyć grup administracyjnych dla swojego serwera, coś mu się pomyliło. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi