Użytkownik Baniomoto Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nick z CS:Baniomoto Admin banujący:Auto ban Serwer:Codmod201 Data zdarzenia:23.05.2021 - 23:17:27 Opis sytuacji: biegłem z respa i strzelałem sobie z elitek ładowałem i wleciał auto ban... Dodam że możliwe że coś z pułkownikiem jest zbugowany czy coś bo niby widzi niewidzialnych a wcale nie działa te osłabienie na 1/7 z 200% do 180% to średnio działa na demku widać że nic nadzwyczajnego nie robiłem.. A dodam że skoro administracja forum tak patrzy na wszystko to niech spojrzy że 2 raz autoban i już mi dzień odszedł vipa i pułkownika ostatnio na ub prawie dzień czekałem a to nie bany z mojej winy że coś się zwiesza , zastosowałem sie do wzoru poprzez edycję. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin #PL [ COD MOD 201 ] : : [ RESET 15 MAJA ] : : StrefaSkilla.pl @pukawka.pl. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Baniomoto [AMXBans] Reason : ' NoSpread Detected ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1192373598 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.184.120.39 ' [AMXBans] ======================================= Widzę niezły ubt team daj link do demka wstawie na 2 forum od razu i się pośmieje z was biegłem przed siebie i sobie strzelałem byle jak z elitek na respie a tu auto ban to macie na serwie zbugowany ten no recoil ban to czemu ostatnio ub dostałem chociaż tam biegałem z normalną bronią i strzelałem na szybkim przeładowaniu na auto full w graczy , ponieważ była bardzo mała mapa a pułkownik w skanie duże dmg robi jak wejdzie ale to przed resetem było koło tygodnia temu gdzie ty tam chłopie norecoila widzisz jak byle jak strzelam bo pamiętam nie raz się na respie bawię jak nie usp czy glockiem to elitkami tyle lat po sieciach latam i gram i rzadnych problemów nie miałem jeszcze proszę o rozpatrzenie tego dema jeszcze raz przez fachowców Jak czegoś nie wiesz to napisz na pv to dam namiary na ubt z drugiej sieci co naprawdę znają swoją rolę nie dość że czekam 20 godzin to jeszcze na ab bo widać nie było komu dema chyba nawet sprawdzić gościu pewnie nawet w dema nie wszedłeś a uprawnien nie masz na ub to ab dajesz typie daj mi link do dema bo roześle go bo od razu widać czy coś mam tyle gram a nagle by wszedł auto ban ty to na norecoilu niby tyle grałem i wbiłem taki lvl pomyśl chłopie nad wypowiedzią a premki to 2 dni dostanę zwrotu bo to nie z mojej winy ew mogłem się elitkami na respie nie bawić ale taki auto ban nie powinien mi wjechać wgl dostać ab bo nie ma komu sprawdzić demka co może mnie odbanować w tym poscie samo za siebie mówi chciałbym link do dema bo chce pokazać je wszystkim gdzie tam nic nie mam jawne przesuwanie bana i granie na czasie bo nie ma normalnego ubt co ub mi da i 2 dzień premki tracę będę liczył tak jak na serwie liczą same hasło na nick kosztuje oddzielnie gdzie do vipa i premki dokupywać muszę ale to mało warzne warzniejsze że nie ma komu demka sprawdzić mam tu posypać od razu bez pierdolenia się czy dostane te zasłużone ub jak nie ma komu odbanować to nr tel i dzwonić do kogoś kto ma uprawnienia a nie przeciągać mi bana pisze bo wiem że czysto gram zresztą gracze też swoje widzą. Miałem no recoila czy nie ma ubt tu online co może ub dać w 24h gościu zełgał co mi nie tacy zełgać coś chcieli chłop niech da mi link do dema poważnie się pośmieje przecież kurwa gołym okiem widać , do chuja naprawdę ten kraj jest kwitnącej lipy mogę dostać warna za zwlekanie z ub bo nie ma komu dać ub jakby na to nie patrzeć to lekka żenada 3 dzień mi premki odleci i vipa ja też umiem liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 24 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi