Użytkownik Weed_Spaceman Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Chciałem wbić na serwer Mirage/Cache *csgo*, wszystko pięknie się ładuje i tylko jak dołączę do gry to dochodzę automatycznie jako "StrefaSkilla GOTV". (Dodam tylko że sprawdzałem serwery polskie oraz zagraniczne i ciągle to samo) W cs 1.6 tak samo xddd @ Andrzej. Nic nie pomaga próbowałem już Edytowane 25 Maja 2021 przez Weed_Spaceman Ogarnalem ze nawet cs 1.6 nie moge grac Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 to nie jest dział od tego, ale sproboj restart kompa, relog steam, spojnosc plikow, reinstall gry 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 25 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 może sprawdź spójność plików gry 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 16 godzin temu, Weed_Spaceman napisał: Chciałem wbić na serwer Mirage/Cache *csgo*, wszystko pięknie się ładuje i tylko jak dołączę do gry to dochodzę automatycznie jako "StrefaSkilla GOTV". (Dodam tylko że sprawdzałem serwery polskie oraz zagraniczne i ciągle to samo) W cs 1.6 tak samo xddd @ Andrzej. Nic nie pomaga próbowałem już Sprawdz reset routera albo zmien ip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Mialem tak samo byczku i po dniu mi wszystko normalnie zaczęło działać Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 28 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi