Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smerf.LaLuś Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Wymagania: Minimalnie 18 lat + 10 dni online + Minimalnie 300 postów + Rozpoznawalność oraz aktywność + Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + _______________________________________________________________ 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 24 (03.02.'97) 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem osobą pracującą, więc wszystko zależy od dnia - pracuję w systemie 2/2. W dzień wolny śmiało mogę powiedzieć, że jestem aktywny cały dzień (zawsze coś robię przy komputerze), a jeśli wypada mi praca to i tak w nocy wejdę zrobić przegląd na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Generalnie forum jest dobrze rozbudowane, więc nie widzę czegoś konkretnego do zmiany.. może oprócz optymalizacji jeśli jest możliwa, bo nie ukrywając forum ładuje się stosunkowo długo. To tyle jeśli chodzi o stricte funkcjonowanie forum. A z rzeczy typowo organizacyjnych to z pewnością zmiana odnośnie rozpisywania demek (ale widziałem już propozycję), nadawanie flag dopiero po odebraniu rangi funkcyjnej na forum, oraz przymus comiesięcznego odrabiania warnów przez osoby funkcyjne (zgodnie z regulaminem nie powinny ich posiadać). 5. W czym chciałbyś pomóc: W trzymaniu rygoru, bo czasami widzę, że jest z tym ciężko.. a tak ogółem mówiąc, po prostu w pilnowaniu porządku na forum oraz pomocy użytkownikom, bo od tego jest właściwie moderator. 6. Dlaczego akurat ty: Opanowany, rozsądnie myślący i neutralny w wszelkich konfliktach - czego chcieć więcej? Miałem już tutaj rangę moderatora, więc to czy się z niej dobrze wywiązywałem każdy może ocenić. 7. Staż na forum: Rejestracja 22 Kwietnia 2020 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Kilkukrotnie miałem okazję zasiadywać w administracji wyższej, a jeśli chodzi o stricte moderatora to byłem nim nawet tutaj. ___________ PS: Tak.. wiem, że zrezygnowałem miesiąc temu, ale patrząc na pewne sytuacje czy brak reakcji (trochę reportów ostatnio szło) to aż mnie ściska. 2 7 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 +Podanie +ortografia +wiek +pomyslowy +bezkonfliktowosc +dojrzaly +posiadal juz owa range na sieci Ja jestem oczywiście na tak nie obchodzi mnie to że, zrezygnowałeś, obchodzi mnie to że, jesteś i ci zależy. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 26 Maja 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Na TAK +Wiek +Podanie +Chęci +Doświadczenie +Ortografia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 26 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 +ładne podanie +ortografia +wiek na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Oj widzisz, nikomu nie słodziłeś, w tyłek nie wchodzisz, to i chętnych, by się wypowiedzieć w Twoim podaniu nie ma. Zacznijmy od podania, które jest estetyczne i treściwe w konkrety. Nie jakiś tam śmieszny offtop, tylko coś, co faktycznie będzie odczuwalne. Zmiana z sytuacją w demkach na + Dostrzeżenie problemu z bardzo długo ładującą się stroną główną na + Odrabianie warnów przez osoby funkcyjne, kolejny plusik. Jako człowiek widzę, że jesteś ogarnięty i jest z Ciebie pożytek dla forum. Miałeś już tutaj rangę moderatora, problemów nie zauważyłem. Wyróżniasz się na tle reszty w pozytywny sposób, czego powiedzieć o reszcie nie mogę. Mały minusik za rezygnacje, ale wypalanie się na forum cs'a, to jest naturalna rzecz, u ambitnych osób. No chyba, że jest się statystą, wtedy trzymać będziesz tą rangę do usranej śmierci Na tak. 1 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 +estetyczne i rozpisane podanie +chęci rzeczy do zmiany, pełnym serduchem popieram rozpisywanie demek i wiecznie ładującą się stronę główną forum +wiek +wie co jest 5, bo już tu był i dobrze się sprawował Jak przyjmować ludzi na takie rangi, to tylko tych ogarniętych, a ty pasujesz tu idealnie. Oczywiście na TAK P.S. Jeżeli cię przyjmą, to mam nadzieję, że nie będzie rezygnacji po dwóch miesiącach 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Będe z tobą szczery. +/- Jesteś pewny siebie, co widać po podaniu, więc Twoje decyzje wydaje mi się, że nie będą pochopne, lecz też mam wątpliwości. + Pomocny jesteś bardzo. + Widać, że się starasz i jak sie angażujesz w forum to dajesz 100% z siebie. + Komunikatywność - Sytuacja z Twoją rezygnacją nie możesz od tak sobie rezygnować i wracać z powrotem. To poważna ranga szacunek dla niej - Wielkim twoim, minusem jest to, że za dużo bierzesz do siebie, często nie wychwycasz, gdy ktoś żartuje i zaraz delikatnie się irytujesz, ewentualne jak dana osoba Cie irytuje to już się zmieniasz w stosunku do niej. Mało masz dystansu do siebie i z tego mogą wyjść spiny, albo i nie wyjść. Jestem za okresem próbnym jeżeli już. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 31 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Jestem na TAK + wiek, + dobre podanie, + widać że chętny do pomocy. 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Maja 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 na tak +dobrze sie spisywal +mily +wiek +staz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka TurboDelfin Opublikowano 1 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jestem na tak! +podanie + doświadczenie + jak miał moda to dużo robil +pomocny +staż Powiem tylko BRAĆ GO! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 + wiek + doświadczenie + pomocny + staż na sieci + ortografia Jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Marta. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 W dniu 31.05.2021 o 14:23, GENERAL ALADEEN napisał: - Sytuacja z Twoją rezygnacją nie możesz od tak sobie rezygnować i wracać z powrotem. To poważna ranga szacunek dla niej No niezły hipokryta z Ciebie XDDD Szacunek dla rangi, ok - - - Zdecydowanie na tak. + Ładne, przejrzyste podanie. + Dobra składnia zdań i ortografia, nie ma się do czego przyczepić. + Staż na sieci. + Wiek. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 5 Czerwca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 + Doświadczenie + Wiek + Estetyczne podanie Na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na TAK +Doświadczenie +/-Wiek +chęci + podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 18 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Na tak: + Doświadczenie +Chęci +/- wiek + podanie ładnie i estetyczne napisane + ortografia Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Testowy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi