Użytkownik Doexe Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nick z CS: Pako Admin banujący:AntyKonfident / Karolek12 Serwer: Cod Mod 201 Data zdarzenia: 26.05.2021 Opis sytuacji: Witam wchodze sobie na CS-a po kilku dniowej nieobecności dowiaduje sie sie od admina ze jest na mnie skarga ze sie podszywałem pod niego zdziwiony zapytałem sie go czy mnie czasem w " ciula " nie robi napisał ze nie takze poszedłem sprawdzić to na forum i faktycznie gracz "Kai " napisał takową sugerując sie steamem bo ponoć gracz posiadał steama jak sie podszywał odpisałem ze nie posiadam steama gram bez wbił "Karolek12" zobaczył demko i stwierdził ze gracz jednak grał na non steam wiec któryś tutaj ładnie zmyśla i lekko zdziwiony jestemm ponieważ tego bana dostałem mimo ze na demku widać ze był admin mógł sprawdzić IP albo coś zeby jednak te dowody zdobyć a nie gracz: Kai zmyślił sobie ze to ja i mnie oczernia prosze o szybkie rozwiązanie tej całej sytułacji i UB od tego nie słusznego Bana L ink do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin AntyKonfident. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pako [AMXBans] Reason : ' skarga z forum sluszna , wyjasniaj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 327238064 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.97.94. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 nie ten dział, przenoszę do 1.6. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi