Użytkownik Doexe Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Nick z CS: Pako Admin banujący:AntyKonfident / Karolek12 Serwer: Cod Mod 201 Data zdarzenia: 26.05.2021 Opis sytuacji: Witam wchodze sobie na CS-a po kilku dniowej nieobecności dowiaduje sie sie od admina ze jest na mnie skarga ze sie podszywałem pod niego zdziwiony zapytałem sie go czy mnie czasem w " ciula " nie robi napisał ze nie takze poszedłem sprawdzić to na forum i faktycznie gracz "Kai " napisał takową sugerując sie steamem bo ponoć gracz posiadał steama jak sie podszywał odpisałem ze nie posiadam steama gram bez wbił "Karolek12" zobaczył demko i stwierdził ze gracz jednak grał na non steam wiec któryś tutaj ładnie zmyśla i lekko zdziwiony jestemm ponieważ tego bana dostałem mimo ze na demku widać ze był admin mógł sprawdzić IP albo coś zeby jednak te dowody zdobyć a nie gracz: Kai zmyślił sobie ze to ja i mnie oczernia prosze o szybkie rozwiązanie tej całej sytułacji i UB od tego nie słusznego Bana L ink do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin AntyKonfident. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Pako [AMXBans] Reason : ' skarga z forum sluszna , wyjasniaj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 327238064 ' [AMXBans] Your IP : ' 217.97.94. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Z racji iż osoba pisząca odwołania, jest graczem na moim serwerze, proszę o dokładne wyjaśnienie @ Karolek12 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Wyjaśmam sprwe byla skarga przez kai przeglodalem demko on powiedzial ze gosc podszywowal sie pod admina jednak nie jest na 100% jasne ze to on Odnośnik do komentarza
Użytkownik Karolek12 Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi