Użytkownik noswer Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1. Imię: Michał 2. Wiek: 19 (w tym roku 20) 3. Kontakt: forum, steam, gg, ts 4. Twój nick na serwerze: noswer 5. Ile czasu spędzasz na TS3: w sumie gdy tylko jestem przy pc to i na tsa wbijam 6. Twoje doświadczenie z TS3: Pare razy już się zdarzyło, zazwyczaj to były duże serwery związane z community Minecraft 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Aktywność, Wiek, Doświadczenie, Chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @ Admin TeamSpeak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jestem na tak +wiek +aktywność +/- doświadczenie 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Okres próbny: +wiek +aktywność +/- doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 - podanko mogłeś napisać coś więcej niż parę słów + wiek + aktywność +/- doświadczenie Może jakieś OP na sprawdzenie 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Podanie przyjmuję na okres próbny 2tyg. Zgłoś się do mnie na ts w celu odebrania rangi i przejścia małej rozmowy. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi