Użytkownik eSX Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Twój nick: eSX Nick oskarżonego: @ Kamilek Powód skargi: Zlewanie obowiązków opekuna DD2#1 Opis sytuacji: Kamilek jest opiekunem od ostatniego piątku, jutro będzie równy tydzień a on nadal nic nie robi. Wydawało mi się, że został przyjęty żeby jednak zajmować się czymś, a nie świecić kolorkiem. Na załączonym screenie możemy zuważyć, że dwie moje skargi leżą nieruszone, z czego jedna prawie dwa tygodnie. Wczoraj kamilek w 4(!!!) minuty zamknął 3 skargi. Z tych trzech skarg, dwie nie zostały rozpatrzone właściwie, pierwsza(patrz ss) została przyjęta, ale żadnej kary z tego tytułu nie ma, nawet pofatygować się do UBT żeby nałożyli bana, to za dużo dla niego. Drugą w sumie cięzka do ogarnięcia, bo ten chłop co chwile zmienia nick i IP, więc z tym i tak niewiele da się zrobić, mimo to on na pewno tego nie wie i tego nie sprawdził, więc tutaj też zero konsekwencji. Trzecia, skarga na admina, tu akurat ostrzeżenia są nakładane przy okazji zliczania godzin, czyli w najbliższy poniedziałek. Podsumowując, kamilek napisał podanie na moderatora, tam dostał negatywne wypowiedzi, w których były zdania o nie wypełnianiu obowiązków OP, więc dla pozorów zamknął 3 skargi, że niby coś robi. Moimi się nie zainteresował, bo tam trzeba rzucić okiem na demka, a to przecież tyle czasu zajmuje. Jeżeli ktoś chciałby się pokusić o argument, że nie miał czasu, to okłamuje sam siebie. Kamilek przesiaduje na chatboxie pewnie z godzinę dziennie, albo i więcej, a wczoraj na serwerze grał ponad 5h. Czas na gadanie na chatboxie jest, na pisanie podań i granie na serwerze też, ale jak trzeba zająć się swoim działem, to już nie ma. Data i godzina zdarzenia: ogół odkąd został opiekunem Miejsce zdarzenia: forum Dowody: wszystko wyżej Coś od siebie: Ci co mu pisali pozytywne wypowiedzi pod podaniem niech następnym razem 10 razy przemyślą to, co napisali. EDIT v1 @ Krejzol wiem że nie musi, podałem to jako argument jakby ktoś twierdził, że nie ma 30 czy 40 minut żeby poświęcić na ogarnięcie skarg. EDIT v2(ostatni) Chłop co napisał w odpowiedzi to jest jakiś żart, wypunktowałem go w skardze, ale on pewnie tylko tytuł przeczytał i nie zaglądał dalej, no ale czego się spodziewać, po kimś kto nic nie ogarnia XDD Cytat z twojego podania na moda "3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Okolo dziennie 6 godzin" no k*/wa w 6 godzin dziennie rzeczywiście nie ma czasu ogarnąć dwóch skarg XDDD Albo ktoś tu kłamie w podaniu, albo op*/*dala się, bo czemu nie. Edytowane 27 Maja 2021 przez eSX 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 27 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @ Kamilek // Opiekun nie musi wyrabiać godzin i siedzieć na serwerze tyle ile admin 1 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Mam czas to zawsze cos robie pracuje codziennie od 22 do 7 przychodze do domu jest 8 rano i ide spac wstaje o 14 i wtedy ogarniam co mam ogarnac na forum zawsze jakis czas mam zeby to ogarnac wiec prosze nie pisac takich skarg ze nic nie robie nie mam zycia zeby tylko siedziec na forum i to ogarniac mam tez prace i swoje prywatne zycie wiec jak chcesz to zloz bo widac ze twoje zycie to tylko cs 1.6 jak tylko piszesz zeby to ogarniac Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Z kamilkiem już rozmawiałem i postara się częściej ogarniać sprawy serwera, dodatkowo jak będzie drugi opiekun to raczej z tym problemu nie bedzie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi