Użytkownik highsens Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Twój nick na serwerze:high sens ♪ Nick admina banującego.♕??????♕ Dostałeś bana, gaga czy muta?:ban Czas oraz data bana:05-28-21 10:21 5 godzin Serwer na którym dostałeś bana:[PL/EU] StrefaSkilla.pl ★ ONLY MIRAGE ★[128t... Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Więc tak jakiś ziomek groźił mi banem napisalem na czacie kiedy ten ban dostalem bana za prowokowanie Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/bigsensbiggamer/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load. PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 @ Le3man proszę o wyjaśnienie sytuacji. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Le3man Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Więc tak ;D W tym samym meczu prowokowałeś mnie odpowiadając na wszystko co napisze ,, bez oporu ,, za co dałem ci kicka lecz jak było widać nie przejąłeś się tym i zacząłeś konwersację z fejkosem którego prowokowałeś i się z nim wyzywałeś. Spytasz czemu fejkos bana nie dostał, ponieważ on zgłosił mi, że go prowokujesz co potwierdziły inne osoby a ze względu na poprzednią sytuację ze mną wiedziałem już do czego jesteś zdolny ;d Jak byś dał demko to tam jest wszystko podane. Poza tym ban już minął więc możesz się cieszyć i dalej grać na serwerze. Pozdrawiam<3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Ban już minął, więc temat zamykam, @ highsens możesz złożyć skargę jeśli nie odpowiada ci praca admina. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi