Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Witajcie, w kolejnej odsłonie ''Pod Ostrzałem'' Dzisiejszym naszym gościem na celowniku jest nasza użytkowniczka @ CzarnaJulka Jaka jest opinia o @ CzarnaJulka •Opinia została przeprowadzona anonimowo, krytyka dozwolona przy zachowaniu kultury• Miła, pomocna, dobry admin dd2#2. Była przez chwile opiekunem. Wiem, że mogłaby na tej pozycji dużo zdziałać. Jednak droga inaczej się potoczyła. Przywiązuje się bardzo do drugiej osoby. Gadatliwa w pozytywnym słowa znaczeniu. Porozmawiać można o wszystkim. Pożartować, pośmiać wspólnie. Ogółem sympatyczna kobieta. Miła, sympatyczna osoba. Ładna dziewczyna, z poczuciem humoru. CzarnaJulka Wyjadę się być miłą, ciepłą, sympatyczną kobietą. Wydaje mi się, że jest z poczuciem humoru, inteligenta i pomocna. Gdy Pani Julka tzn. Szanowna Pani CzarnaJulka dostała opiekuna serwera przestała się do mnie odzywać, zaczęła udawać kogoś kim nie jest,dwulicowa persona ;]]] Grałem z nią pare razy w ligę ma śmieszny śmiech XD jak kaszla to nie wiem czy kicha czy kaszle (ona wie o co chodzi), na ogół miła osobka, ale jak poznaje ludzi to mało rozmowna przynjamniej ze mną tak było..czasem jak strzeli focha to sie nie odzywa przez 3h. Ahh...Co moge napisać o Julcii oprócz tego, że jest niezastąpiona? Możemy dodać że jest perfekcyjna, niesamowita pod każdym względem. Zawsze miła, uśmiechnięta, wciąż o ludziach pamięta także poradzi, posłucha dobra kobita. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. 3 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Maja 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 co tak mało 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 28 Maja 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 wydaje mi się, że zrobiłeś słaby research.. coś mało wypowiedzi/opinii.. ja na przykład mam kontakt z Julką, a nie zostałem przez Ciebie zapytany nic 2 2 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 29 Maja 2021 420 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Julka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Nie zostaje mi nic innego niż podziękować, za wszystkie opnie. Są one bardzo dużym zaskoczeniem dla mnie Bardzo za nie dziękuję i @ NasKo uważam, że dałeś rade . . . Oczywiście zapraszam osoby wypowiadające się na pw, a szczególnie osóbkę z wypowiedzi o dwulicowej personie Chętnie poznam szczegóły XD 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Czemu ja tu nie zostałem zaproszony do odpowiedzi xdd 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 31 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 moze tez kiedys zostane zaproszony :cc 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi