Marves Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Blondynka mówi blondynce: - Wiesz co? -co? - Właśnie przed chwilą zadzwoniła moja siostra i mówiła, że urodziło się jej dziecko - fajnie pogratuluj jej! - dobrze ale nie powiedziała czy to chłopczyk czy dziewczynka i teraz nie wiem czy będę ciocią czy wujkiem Idzie blondynka spacerkiem w parku. Siada na brzegu fontanny i wkłada do wody całą rękę wraz z zegarkiem. Przechodzący obok facet pyta: - Co pani robi? - Chcę zobaczyć, jak czas płynie. Stoją dwie blondynki przy windzie jedna mówi: - Zawołaj windę! Blondynka woła: - Winda, winda!!! Druga blondynka mówi: - Nie tak, przez guzik! Blondynka łapie swój guzik od bluzki i mówi: - Winda, winda!!! 1 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 24, 2018 Użytkownik Share Posted October 24, 2018 Dobre Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 hehe fajne fajne Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 haha Dobre Link to comment
Marves Posted October 27, 2018 Author Share Posted October 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts