Użytkownik SADZIK Opublikowano 28 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) Phizi napisał, że jeżeli się nie zgadzam z decyzją co do bana mam napisać skargę wiec pisze Twój nick: SAD Nick oskarżonego: @ Awek @ ph1zi @ Ad1Dass Powód skargi: Niesatysfakconujący wynik odwołania od bana Opis sytuacji: Data i godzina zdarzenia: 28.05.21 22:40 Mecze z przed 14:00 Miejsce zdarzenia: OM2 Dowody: Clip ktory wysylalem do Awka na ktorym nie bylo widac zadnych wspomagaczy Swiadkowie: Osoby przegladajace Odwołanie https://strefaskilla.pl/temat/31094-odwołanie-sad-6/?tab=comments#comment-217957 Coś od siebie: 5:54 wybiega od razu wcelowany na standard, +b /// normalny peek przed wybuchem smoke widzialem ze nikogo w okolicy ct/firebox nie ma wiec celownik leci w strone standarda/drewna 6:46 to samo, od razu wcelowany standard/drewno, +b //// sadzilem ze ktos podejdzie rampe na blisko/cegle pod drewnem 7:06 Peek wcelowany dziwnie na niestandardową pozycje. Normalnie powinien być peek z celownikiem jak najbliżej ściany, +b //// celownik +- w miejscu gdzie adidas stal poprzednio /random crosshair placement 7:54 Leci na pełnej na B, gdy ct podchodzi samochód ten nagle się zatrzymuje i udaje że sprawdza samochód. Po tym zeskakuje na bs i nic nie sprawdza leci po typa na short, +b /// wskakuje za sciane blokuje sie o nia potem peekuje akurat diabeł z łbem wychodzi wywalone w bsa slysze typa na shorcie ze sie strzela to ide 10:55 Kolejny raz z rampy od razu standard/drewno +b /// kolejny raz smoke na rampie i wychodze tam wcelowany 12:14 Dla mnie celownik nie jest tu na głowie totalnie XD +/- b /// 1. 32tick 2. losowe strzaly przez smoke akurat prosto w glowke guessa ( ogolnie pecha mial 2x go tak zabilem) 12:36 Luknął przez ściane? XD +b /// to juz w sciane nie mozna spojrzec? powod z dupy kazdy sobie moze spojrzec w sciane gdzie ktos stoi badz nie stoi 13:07 tu coś sety nie łapały czy chuj wie, ale nagle totalne warzywo, +/- b //// nie wszystko musi siadac bardziej to sie skupialem co admini mowia do siebie. Obgadywali mnie i Awka 15:05 Wcześniejsze rundy gdy djabeł peekował rampe z awp to grał defensywnie i peekował na niego, a w tej rundzie djabła nie ma on od razu wybiega. Leci dalej, we wcześniejszych rundach gdy tak leciał za każdym razem sprawdzał schody bo ktoś tam był. W tej rundzie nikogo tam nie ma więc sobie odpuścił nawet sprawdzenie.+b ///// nie widzialem nikogo zeby ktokolwiek przeszedl za schody. pod schodami/na schodach tylko diabel sie ustawial a ze byl on u mnie w teamie to po prostu wybieglem uslyszalem drabinke i zabilem 15:20 ten peek też dziwny bo nie normalnie celownikiem na wysokość głowy tylko właśnie na wysokość kucniętego gościa, +++b //// celownik byl nad glowa kucnietego typa nie na glowie przynajmniej u mnie tak to wyglada + 32tick 16:16 znów odpuszcza sobie sprawdzenie schodów, bo nikogo na nich nie ma, +b //// dziwne jakby ktos tam stał /wypisywanie +b bo ktos nie sprawdzil miejscowki i tam nikogo nie bylo 17:30 kox bh +b /// no kox bh raczej by mnie wykrylo za takie cos skoro goscia ktory nawet nie skakal bo ledwo co chodził a zbanowalo za autobh na poczatku tego demka 18:14 Leci i wie że chłop jest na ławce, ja go zobaczyłem dopiero na slow 1/4 XD +b /// biegne widze ze drewno rozbite podczas wyskakiwania patrze shorta,czysto wiec patrze lawke/bsa 19:35 6 na 2 a ten wylatuje sobie rampe nic nie patrząc. +b ///zaden powod biegne z nozem zabijam na schodach i przed kazdym fragiem wyciagam noz bo sie nikogo nie spodziewam a i tak mnie zabic nie potrafia 2:30 Peekuje ct, widzi jak chlop rzuca flasha, chowa się by go nie dostać i gdy kolejny raz peekuje to peekuje w chłopa a nie w ct, +b //// nie mam pojecia co wy w tym dziwnego widzicie wedlug mnie normalna akcja 3:47 dziwne sprawdzenie,+/- b //// normalne sprawdzenie na cegly przed dzungla 4:29 dla mnie peek na chłopa, +b /// to był akurat przypadek 5:50 peek na ct do lewej, gdy gość podbiega z ct ten zmienia celownik na prawo, +b //// po lewej nikt nie stal wiec byla mozliwosc ze ktos stoi na prawo/nie wybiegl jeszcze z respa wedlug mnie rowniez normalna akcja 7:42 peek praktycznie na gościa przez ściane zamiast na exit, +b /// smutne troche takie rzeczy wypisywac. wiem ze gosciu jest w kuchni fake'uje planta zeby wyszedl i umieram. plantowalem majac celownik w tamtym miejscu ewidentnie wh bo gosciu sie pod celownik nawinal 10:40 i teraz gdy nie ma nikogo na ct on wybiega w drewno/standard, +b //// normalne widzialem typa przebiegajacego na schody musialem przejsc przez molotova przed flashem widzialem ze nikogo nie ma na ct a palak lecial z bsa dlatego ZNOWU patrzylem bsa 17:13 no strzelił trochę zanim było go widać, +b ////zbyt dokladnie patrzycie na niedokladne demko 32tick . Ta sytuacje pamietam i strzelilem do niego od razu jak go zobaczylem + nie trafilem go 17:24 strzal idealnie jak model przebiegał, +/- b /// kolejny żart normalny strzal w boxa #EDIT To serwer społeczności nie ma co tak tryhardowac żeby sprawdzać każda miejscówkę. Po prostu lecisz do przodu i tyle jak połowa osób cie nie widzi albo do ciebie nie strzela. Lecisz dalej a zabijasz tamtych przy kolejnym okrążeniu Wiedza nieomylna tylko w sytuacjach rozpisanych. Ile razy było, że omijałem ludzi albo od nich umierałem. Głupie takie pisanie jak patrzysz tylko na sytuację w których faktycznie tak było. W 1 rozpisanym meczu szło mi nadzwyczaj dobrze. Proszę aby ktoś również zobaczył jakieś inne demka to już nie będzie tak kolorowo jak w tym przypadku Edytowane 31 Maja 2021 przez SADZIK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 W rozpisce tego typu: 21 godzin temu, SADZIK napisał: 5:50 peek na ct do lewej, gdy gość podbiega z ct ten zmienia celownik na prawo, +b //// po lewej nikt nie stal wiec byla mozliwosc ze ktos stoi na prawo/nie wybiegl jeszcze z respa wedlug mnie rowniez normalna akcja Nie chodzi o sam fakt że zmieniłeś to ustawienie celownika z lewej do prawej, tylko chodzi o to że za każdym razem grasz inaczej. Inaczej czyli pod przeciwnika. W akcjach dalej gdzie w każdej kolejnej ktoś był na ct więc peekowałeś ct. I nagle gdy w rundzie nie ma nikogo na ct, a jest na blisko standard/drewno to lecisz na pełnej i peekujesz standard, a ct odpuszczasz. Tyle z mojej strony, jak i ze strony @ ph1zi . @ Krejzol lub @ Trivor niech powiedzą swoje zdanie i zadecydują. Miłego weekendu, UBT Awek 1 1 Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 30 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dokładnie tak jak pisze @ Awek , dostosowujesz swój movement zawsze do umiejscowienia enemy i robisz to bez wyjątku. Nie masz prawa wiedzieć czy tym razem ktoś jest załóżmy CT czy schody; a ty zawsze wiesz, a jak nie ma nikogo to już zupełnie odpuszczasz sprawdzanie czegokolwiek i lecisz sobie dalej w głąb mapy po fragi. Twoja wiedza na temat tego gdzie znajduje się enemy jest po prostu nieomylna. Twoja skarga jest bez sensu bo nie wnosisz nic co mogło by Ciebie w jakikolwiek sposób oczyścić, to że ty piszesz np. „wedlug mnie rowniez normalna akcja” w swojej „rozpisce” w żaden sposób cię nie ratuje, to my jesteśmy od rozpisywania demka i to też zrobiliśmy i jest na ciebie wystarczająca ilość dowodów. UBT Phizi W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witam, więc tak obejrzałem do końca całe demko i przeanalizowałem dokładnie wszystkie akcje 2 razy i z mojej strony to wygląda tak: 06:48 minuta Rzuciłeś smoka na rampę, po czym bez sprawdzenia niczego wyleciałeś z rampy i dałeś typkowi heda, gdy stał przy drewnie, moim zdaniem jest to w ciul dziwna sytuacja, ale ok. 07:57 minuta Biegniesz sobie na B na pełniej w apartach, rzucasz sobie flesha przez okno na shorta, po czym chłop stał przy samochodzie i idealnie wcelowałeś się w niego a gdy wychylił to go zabiłeś, nie sprawdzając przy tym żadnych pozycji. Hymm też mi tutaj coś śmierdzi. 10:53 Lecisz na A rampą, po chwili wbiegasz na rampę, gdzie jest rzucony smoke, widać idealnie na demku jak skanujesz przeciwników w smoku w dodatku biegnąć, po chwili walisz typowi pestkę, gdy on był w skoku i znowu koło desek go zabijasz, nie sprawdzając żadnej pozycji. 14:06 minuta Znowu podobna sytuacja, lecisz znowu na A, biegnąc rampę na pełnej, po czym z niej wybiegasz wcelowując się w gościa który jest na drewnie bez żadnego infa, nie sprawdzając żadnej pozycji, strasznie mi to śmierdzi perfidnym wh, ale w tej sytuacji mogę się mylić. 17:30 minuta Bunny Hopem wyglądała tak i przeanalizowałem dokładnie tą akcje 6 razy. Biegniesz sobie na rampę strzelasz noscopy z awp ok to jest normalne, po czym robisz właśnie te bh i tutaj dla mnie ta akcja jest czysta i nie widzę powodu, żeby za coś takiego dostać bana, gdyż to był czysty fart jak dla mnie. Po przemyśleniu ciężkim i przeanalizowaniu ponownie demka i tych wszystkich akcji, stwierdzam iż dam Ci 2 szanse i będę Cię miał na oku jak i również cała Administracja mirka i UBT przez cały czas, jeżeli powtórzy się ta sama sytuacja i dostaniesz bana to 3 szansy już nie będzie. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi