Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga UBT OM2

SADZIK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Phizi napisał, że jeżeli się nie zgadzam z decyzją co do bana mam napisać skargę wiec pisze

Twój nick: SAD

Nick oskarżonego: @ Awek @ ph1zi

@ Ad1Dass

Powód skargi: Niesatysfakconujący wynik odwołania od bana

Opis sytuacji:

Data i godzina zdarzenia: 28.05.21 22:40       Mecze z przed 14:00

Miejsce zdarzenia: OM2

Dowody: Clip ktory wysylalem do Awka na ktorym nie bylo widac zadnych wspomagaczy

Swiadkowie:

Osoby przegladajace Odwołanie

https://strefaskilla.pl/temat/31094-odwołanie-sad-6/?tab=comments#comment-217957

Coś od siebie:

5:54 wybiega od razu wcelowany na standard, +b
/// normalny peek przed wybuchem smoke widzialem ze nikogo w okolicy ct/firebox nie ma wiec celownik leci w strone standarda/drewna
6:46 to samo, od razu wcelowany standard/drewno, +b
//// sadzilem ze ktos podejdzie rampe na blisko/cegle pod drewnem
7:06 Peek wcelowany dziwnie na niestandardową pozycje. Normalnie powinien być peek z celownikiem jak najbliżej ściany, +b
//// celownik +- w miejscu gdzie adidas stal poprzednio /random crosshair placement
7:54 Leci na pełnej na B, gdy ct podchodzi samochód ten nagle się zatrzymuje i udaje że sprawdza samochód. Po tym zeskakuje na bs i nic nie sprawdza leci po typa na short, +b
/// wskakuje za sciane blokuje sie o nia potem peekuje akurat diabeł z łbem wychodzi wywalone w bsa slysze typa na shorcie ze sie strzela to ide
10:55 Kolejny raz z rampy od razu standard/drewno +b
/// kolejny raz smoke na rampie i wychodze tam wcelowany
12:14 Dla mnie celownik nie jest tu na głowie totalnie XD +/- b
/// 1. 32tick 2. losowe strzaly przez smoke akurat prosto w glowke guessa ( ogolnie pecha mial 2x go tak zabilem)
12:36 Luknął przez ściane? XD +b
/// to juz w sciane nie mozna spojrzec? xD powod z dupy kazdy sobie moze spojrzec w sciane gdzie ktos stoi badz nie stoi
13:07 tu coś sety nie łapały czy chuj wie, ale nagle totalne warzywo, +/- b
//// nie wszystko musi siadac bardziej to sie skupialem co admini mowia do siebie. Obgadywali mnie i Awka
15:05 Wcześniejsze rundy gdy djabeł peekował rampe z awp to grał defensywnie i peekował na niego, a w tej rundzie djabła nie ma on od razu wybiega. Leci dalej, we wcześniejszych rundach gdy tak leciał za każdym razem sprawdzał schody bo ktoś tam był. W tej rundzie nikogo tam nie ma więc sobie odpuścił nawet sprawdzenie.+b
///// nie widzialem nikogo zeby ktokolwiek przeszedl za schody. pod schodami/na schodach tylko diabel sie ustawial a ze byl on u mnie w teamie to po prostu wybieglem uslyszalem drabinke i zabilem
15:20 ten peek też dziwny bo nie normalnie celownikiem na wysokość głowy tylko właśnie na wysokość kucniętego gościa, +++b
//// celownik byl nad glowa kucnietego typa nie na glowie przynajmniej u mnie tak to wyglada + 32tick
16:16 znów odpuszcza sobie sprawdzenie schodów, bo nikogo na nich nie ma, +b
//// dziwne jakby ktos tam stał /wypisywanie +b bo ktos nie sprawdzil miejscowki i tam nikogo nie bylo
17:30 kox bh +b
/// no kox bh raczej by mnie wykrylo za takie cos skoro goscia ktory nawet nie skakal bo ledwo co chodził a zbanowalo za autobh na poczatku tego demka
18:14 Leci i wie że chłop jest na ławce, ja go zobaczyłem dopiero na slow 1/4 XD +b
/// biegne widze ze drewno rozbite podczas wyskakiwania patrze shorta,czysto wiec patrze lawke/bsa
19:35 6 na 2 a ten wylatuje sobie rampe nic nie patrząc. +b
///zaden powod biegne z nozem zabijam na schodach i przed kazdym fragiem wyciagam noz bo sie nikogo nie spodziewam a i tak mnie zabic nie potrafia

2:30 Peekuje ct, widzi jak chlop rzuca flasha, chowa się by go nie dostać i gdy kolejny raz peekuje to peekuje w chłopa a nie w ct, +b

//// nie mam pojecia co wy w tym dziwnego widzicie wedlug mnie normalna akcja
3:47 dziwne sprawdzenie,+/- b

//// normalne sprawdzenie na cegly przed dzungla
4:29 dla mnie peek na chłopa, +b

/// to był akurat przypadek
5:50 peek na ct do lewej, gdy gość podbiega z ct ten zmienia celownik na prawo, +b

//// po lewej nikt nie stal wiec byla mozliwosc ze ktos stoi na prawo/nie wybiegl jeszcze z respa wedlug mnie rowniez normalna akcja
7:42 peek praktycznie na gościa przez ściane zamiast na exit, +b

/// smutne troche takie rzeczy wypisywac. wiem ze gosciu jest w kuchni fake'uje planta zeby wyszedl i umieram. plantowalem majac celownik w tamtym miejscu ewidentnie wh bo gosciu sie pod celownik nawinal
10:40 i teraz gdy nie ma nikogo na ct on wybiega w drewno/standard, +b

//// normalne widzialem typa przebiegajacego na schody musialem przejsc przez molotova przed flashem widzialem ze nikogo nie ma na ct a palak lecial z bsa dlatego ZNOWU patrzylem bsa
17:13 no strzelił trochę zanim było go widać, +b

////zbyt dokladnie patrzycie na niedokladne demko 32tick . Ta sytuacje pamietam i strzelilem do niego od razu jak go zobaczylem + nie trafilem go
17:24 strzal idealnie jak model przebiegał, +/- b

/// kolejny żart normalny strzal w boxa

#EDIT

To serwer społeczności nie ma co tak tryhardowac żeby sprawdzać każda miejscówkę. Po prostu lecisz do przodu i tyle jak połowa osób cie nie widzi albo do ciebie nie strzela. Lecisz dalej a zabijasz tamtych przy kolejnym okrążeniu :)

Wiedza nieomylna tylko w sytuacjach rozpisanych. Ile razy było, że omijałem ludzi albo od nich umierałem. Głupie takie pisanie jak patrzysz tylko na sytuację w których faktycznie tak było. 

W 1 rozpisanym meczu szło mi nadzwyczaj dobrze. Proszę aby ktoś również zobaczył jakieś inne demka to już nie będzie tak kolorowo jak w tym przypadku :/

Edytowane przez SADZIK
  • Lubię to! 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

W rozpisce tego typu:

21 godzin temu, SADZIK napisał:

5:50 peek na ct do lewej, gdy gość podbiega z ct ten zmienia celownik na prawo, +b

//// po lewej nikt nie stal wiec byla mozliwosc ze ktos stoi na prawo/nie wybiegl jeszcze z respa wedlug mnie rowniez normalna akcja

Nie chodzi o sam fakt że zmieniłeś to ustawienie celownika z lewej do prawej, tylko chodzi o to że za każdym razem grasz inaczej.
Inaczej czyli pod przeciwnika. W akcjach dalej gdzie w każdej kolejnej ktoś był na ct więc peekowałeś ct.
I nagle gdy w rundzie nie ma nikogo na ct, a jest na blisko standard/drewno to lecisz na pełnej i peekujesz standard, a ct odpuszczasz.
Tyle z mojej strony, jak i ze strony @ ph1zi . @ Krejzol  lub @ Trivor  niech powiedzą swoje zdanie i zadecydują.
Miłego weekendu,
UBT Awek

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1

Jeśli pomogłem strzel lajka!  1812148226_oie_1817182262VAmKRk(1).gif.b1fca59ae87ae47e80c32ee43e57f005.gif

• Użytkownik∙

Dokładnie tak jak pisze @ Awek , dostosowujesz swój movement zawsze do umiejscowienia enemy i robisz to bez wyjątku. 

Nie masz prawa wiedzieć czy tym razem ktoś jest załóżmy CT czy schody; a ty zawsze wiesz, a jak nie ma nikogo to już zupełnie odpuszczasz sprawdzanie czegokolwiek i lecisz sobie dalej w głąb mapy po fragi. Twoja wiedza na temat tego gdzie znajduje się enemy jest po prostu nieomylna. 

Twoja skarga jest bez sensu bo nie wnosisz nic co mogło by Ciebie w jakikolwiek sposób oczyścić, to że ty piszesz np. „wedlug mnie rowniez normalna akcja” w swojej „rozpisce” w żaden sposób cię nie ratuje, to my jesteśmy od rozpisywania demka i to też zrobiliśmy i jest na ciebie wystarczająca ilość dowodów. 

UBT Phizi

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• VIP
VIP

Witam, więc tak obejrzałem do końca całe demko i przeanalizowałem dokładnie wszystkie akcje 2 razy i z mojej strony to wygląda tak:

06:48 minuta Rzuciłeś smoka na rampę, po czym bez sprawdzenia niczego wyleciałeś z rampy i dałeś typkowi heda, gdy stał przy drewnie, moim zdaniem jest to w ciul dziwna sytuacja, ale ok.

07:57 minuta Biegniesz sobie na B na pełniej w apartach, rzucasz sobie flesha przez okno na shorta, po czym chłop stał przy samochodzie i idealnie wcelowałeś się w niego a gdy wychylił to go zabiłeś, nie sprawdzając przy tym żadnych pozycji. Hymm też mi tutaj coś śmierdzi.

10:53 Lecisz na A rampą, po chwili wbiegasz na rampę, gdzie jest rzucony smoke, widać idealnie na demku jak skanujesz przeciwników w smoku w dodatku biegnąć, po chwili walisz typowi pestkę, gdy on był w skoku i znowu koło desek go zabijasz, nie sprawdzając żadnej pozycji.

14:06 minuta Znowu podobna sytuacja, lecisz znowu na A, biegnąc rampę na pełnej, po czym z niej wybiegasz wcelowując się w gościa który jest na drewnie bez żadnego infa, nie sprawdzając żadnej pozycji, strasznie mi to śmierdzi perfidnym wh, ale w tej sytuacji mogę się mylić.

17:30 minuta Bunny Hopem wyglądała tak i przeanalizowałem dokładnie tą akcje 6 razy. Biegniesz sobie na rampę strzelasz noscopy z awp ok to jest normalne, po czym robisz właśnie te bh i tutaj dla mnie ta akcja jest czysta i nie widzę powodu, żeby za coś takiego dostać bana, gdyż to był czysty fart jak dla mnie.

Po przemyśleniu ciężkim i przeanalizowaniu ponownie demka i tych wszystkich akcji, stwierdzam iż dam Ci 2 szanse i będę Cię miał na oku jak i również cała Administracja mirka i UBT przez cały czas, jeżeli powtórzy się ta sama sytuacja i dostaniesz bana to 3 szansy już nie będzie. ;) 

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]