Użytkownik ZOX3N Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Dzisiaj próbuje zagrać i nie mogę grać kupioną premką. kupiłem ją 26/05 na 10 dni, czy ktoś mógłby mi pomóc? @ Admin CS 1.6 COD 201 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 tez mi znikly uslugi 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 29 Maja 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Napiszcie do Shotera na pw Odnośnik do komentarza
Użytkownik kai_123123 Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Dokładnie napiszcie @ Shoter owi lub @ Mlynek oki jeden z nich na pewno niebawem się tym zajmie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Waler^^ Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Mi takze ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik firma Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Jeżeli ktoś kupował usługi SMS`em wypełnijcie wiadomość według poniższego wzoru. Mi usługi zostały przyznane natychmiastowo. Jeśli ktoś nie posiada kodów to trzeba już rozmawiać z @ Shoter Kod SMS do Premium: Kod SMS do VIP: Kod do hasła na nick: Nick w grze: Nick na hasło: A jeśli chodzi o przelew to prawdopodobnie wystarczy screen przelewu czy coś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HiSoKa Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 ten sam problem, też brak dostępu do usług premium 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 29 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Wczoraj na serwer plik vault od sklepu sms osiągnał maksymalny rozmiar dla amxx w cs 1.6 i się zresetował :/// Za dużo kupujecie usług Każdy kto stracił usługe niech napisze do mnie na PW lub do shotera i sytuacja zostanie naprawiona +bonus w postaci przedluzeina Piszcie mi nazwe uslugi i nick a ja sobie odnajde w logach 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrDeadPool Opublikowano 30 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Napisałem PW Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 30 Maja 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Już 20h temu napisałem na PW i dalej nie mam swoich usług.. to jakieś jaja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi