Użytkownik Zubrzyk :) Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Nick z Cs'a: Zubrzyk Admin banujący: noswer Serwer: CS:GO MOD Data zdarzenia: Sytuacja taka admin siedział na spec i oglądał co sie dzieje. Grałem z 2 kumplami byli naprzeciwko mnie poleciło full auto dostali po głowie i dostałem bana lecz nie mam ss'ów . Chciałbym aby admin rozpisał demo !! Opis sytuacji: Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=18759 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zubrzyk : D [AMXBans] Reason : ' Wstaw screenyy na StrefaSkilla. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1196395848 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.0.126.117 ' [AMXBans] ====================================== Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Masz tu link do tematu gdzie znajdziesz ssy i jak je masz spakować i wysłać. To jest nie możliwe że ssy nie masz. Pozdrawiam noswer Link to comment
Użytkownik Zubrzyk :) Posted October 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Nie mam zadnych ss'ów przeszukałem cały folder cs'a ale nie znalazłem !!! Link to comment
Użytkownik Zubrzyk :) Posted October 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Nie mam zadnych ss'ów przeszukałem cały folder cs'a ale nie znalazłem !!! Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Każdy tak może powiedzieć że nie ma ssy a tak na prawdę usunie ja demka nie nagrywałem bo ssy dawałem Link to comment
Użytkownik Zubrzyk :) Posted October 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 25, 2018 to szkoda mojego czasu widac jak ktos lepiej gra to trzeba bana odrazu dawać Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 Przed chwilą, Zubrzyk napisał: to szkoda mojego czasu widac jak ktos lepiej gra to trzeba bana odrazu dawać tego nie powiedziałem oglądałem cb przez puł papy zdecydowałem dać ci ssy a nie powiedziałem że grasz lapiej to ci daje bana Link to comment
Użytkownik Zubrzyk :) Posted October 25, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 25, 2018 dobra szkoda mi sie rozpisywać. rozpisz jak było co i jak a nie teraz bedziesz mi tu czarował jak za dobrą gre dają bany to ja podziekuje Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 25, 2018 Użytkownik Share Posted October 25, 2018 1 minutę temu, Zubrzyk napisał: dobra szkoda mi sie rozpisywać. rozpisz jak było co i jak a nie teraz bedziesz mi tu czarował jak za dobrą gre dają bany to ja podziekuje po 1 kolego uspokuj sie po 2 cytuj a nie nabijaj sobie posty po 3 to ubt zdecyduje czy bd musiał rospisywać demko czy zostawiamy bana Pozdrawiam noswer Link to comment
Marves Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts