Użytkownik huumanista. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Twój nick: humanista. Nick oskarżonego: ola IP/SID oskarżonego: nie wiem, ma admina to chyba macie to Data i czas zdarzenia: Teraz (okolo 15 godziny) Powód skargi: obraza admina Opis sytuacji: Wchodze na serwer i beknelo mi sie przez mikrofon. I ten ktos napisal mi ze ja mysle ze dostane admina? Pozniej ktos sie odezwal za sama dostawala bany za kulture (co za hipokryzja). Najlepsze ze po tym dostałem kicka z nazwa Ochlon, wiec wchodze i napisalem patolka za prawde kickujesz? Rozumiem ze nie naleze do tych osob ktore liza dupe dziewczynie lub konkretnie Tobie, i gdy wytykaja Ci prawde to nie masz argumentow tylko kickujesz lub dostajesz powod obraza admina gdzie napisalem patolka, podczas gdy inni na mikro czy na czacie potrafia sie non stop od kurew itd wyzywac i nic z tym nie robisz. Twoje zachowanie jest conajmniej smieszne no ale coz. Nie wiem za co admina dostalas, bo jakos za czesto na tym serwerze Cie nie widzialem no chyba liczac moment od kiedy masz admina. Nawet przypomina mi ze to jak wczoraj Lech Kaczynski spiewal sobie na mikrofonie i ona mowi ze zaraz go zbanuje bo sobie spiewa, mimo ze jak jej to przeszkadzalo to mogla go zmutowac. No ale przeciez komendy amxx i rozpisywanie demek w podaniu ma napisane na wysoka ocene to co to dla Niej za problem. Nie chodzi mi o dlugosc bana chodzi mi o sam fakt, ze ktos kogo nie bylo widac na serwerze, kto sam mial bany za kulture banuje Mnie i kickuje za slowo patolka gdzie obrazanie sie na tym serwerze jest na poziomie dziennym i gdy by kazdego banowac za to, to 2/3 serwera dostaloby bana jesli oczywiscie trzymac sie regulaminu, ale ona dala bana bo jest jej tak wygodnie i prawda boli. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): swiadkow bylo duzo, dorzucam screeny z konsoli. ps. jak widac potrafi tylko odpowiedziec emotka "ha ha". Edytowane 2 Czerwca 2021 przez huumanista. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 wchodzisz na serwer, bardzo czesto bekasz przez mikrofon, zdarza sie, ze wyzwiesz graczy. ja poczulam sie obrazona, wiec dostales bana za obraze admina. nie dalam ci KICKA po to, zebys wrocil i nazywal mnie Patolka (: 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik huumanista. Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) No bo nie mam zbindowanego mikrofonu. Dalej widze nie rozumiesz ze jesli ktos Ci przeszkadza na mikrofonie mozesz uzyc opcji mute, myslalem ze jako admin znasz taka komende. No ale Ty pewnie decydujesz za wszystkich bo myslisz ze jak Tobie cos przeszkadza to i innym rowniez. Nie poczulas sie urazona poprostu tak ci bylo wygodniej, jak mowilem 2/3 serwera potrafi sie wyzywac od kurew itd i nie reagujesz. W dodatku napisalem za sama dostawalas bany za kulture i do tego sie nie odniesiesz tylko zmieniasz temat. Oraz do tego ze jakos dlugo nie grasz na tym serwerze a masz admina. Twoja wypowiedz nic nie wnosi. Edytowane 2 Czerwca 2021 przez huumanista. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Jeśli chodzi o tą sytuacje, na ss'ach widać, że prowokujesz Ole, wyzywasz. Grając wczoraj na serwerze, zachowywałeś się tak samo, prowokowałeś mnie, żebym dał ci bana, więc jak dla mnie ban na 30minut był słuszny, a skarga już nie potrzebna, @ Ola ;> poczuła się urażona i dlatego dostałeś bana. Skarga bez sensu, bo prowokowałeś i tyle. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi