Użytkownik Boro Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Twój nick na serwerze: ???? Nick admina banującego. RĄSIA ★ StrefaSkilla.pl Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 02/06/21 18:48:18 Serwer na którym dostałeś bana: cache/mirage Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no cóż na serwerze nastąpiła nie miła sytuacja gdyż gracz graczowi zabrał awp po mimo gestykulacji wyrzucaniem broni i strzałom w głowę gracz jedyne co robił to kiwał głowa ze nie odda gracz ten nie wykonywa celów mapy tylko chował się z ta awp abyśmy jej nie odzyskali. Nastepnie gdy gracz uciekł zacząłem strzelać do enemy po 1 zabójstwie dostaje bana admin opisał to jako trolowanie ja jedynie chciałem odzyskać awp innego gracz link do Sourcebansa z twoim banem: sb nie działa :( Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/boro12312/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awek Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 @ RASIA 48h na wyjaśnienia. Jeśli pomogłem strzel lajka! Odnośnik do komentarza
Użytkownik RĄSIA Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Z mojej perspektywy wyglądało to tak jak byś utrudniał grę innemu graczowi. Oby dwoje nie wykonywaliście celów mapy. Zamiast strzelać do niego mogłeś napisać na chacie i problemu by nie było. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie ma linku do demka, nie ma rozpiski. W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 7 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi