Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Twój nick: @ helikopterovsky Nick oskarżonego: @ Bl!nDMaN Powód skargi: Utrudnianie mi gry poprzez dezinformacje. Opis sytuacji: Śmiechowa sytuacja, nie wiem czemu ktoś pi*rdoli farmazony które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Z premedytacją daje fake info nowym adminom żeby mnie banowali, udaje że temat go nie dotyczy XD. Data i godzina zdarzenia: 01.06.2021 18:50 Miejsce zdarzenia: DD2 Dowody: ^To wypowiedź z dzisiaj ^Przyjęty 29.05.2021 Info o ub było tego samego dnia, pojawiło się o 19:13 Post widziałeś. To oznacza że miałeś 2 tygodnie na przetrawienie wiadomości, ale do Ciebie dociera to w innym tempie. Skończ lecieć w chuja. Coś od siebie: Wszystko. 3 2 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Typie, @ mae źle mnie zrozumiał. Pisałem, że przed resetem dostałeś ode mnie bana i zostało Twoje odwołanie odrzucone. Przepraszam za nie jasność. Jednak gdy dostałeś pierwszego perma ode mnie nie dostałeś UB. Wiec coś jest z Tobą nie tak. Banik tutaj masz jeden. Tutaj masz banika z DD2#1 Banik2. Jesteś spalony. Udało się Tobie, że był reset. Mogłeś grać dzięki temu. Ewidentnej lata Tobie dziwnie celownik. Celujesz gdzie indziej, a w momencie masz jakiś dziwny przeskok na przeciwnika. Notorycznie robisz strefy, duoble ducka, sgsy. Kozaka zgrywać to sobie możesz... Nie wiem po co się do mnie prujesz... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Godzinę temu, Bl!nDMaN napisał: Typie, @ mae źle mnie zrozumiał. Pisałem, że przed resetem dostałeś ode mnie bana i zostało Twoje odwołanie odrzucone. Wynika z tego mniej więcej to samo. Nie gram PRZEZ reset, dwa kliknięcia w bansie i sam doszedłbyś do wniosku że dostałem ub. Godzinę temu, Bl!nDMaN napisał: Jednak gdy dostałeś pierwszego perma ode mnie nie dostałeś UB. Odwołałem się od tego. Pisałem w tej sprawie do ówczesnego ubt @ czeno po rozpatrzeniu skargi. Dodałem żeby napisał stosownego posta w temacie (czego nie zrobił) bo za ab będą mnie banować. Demko zostało uznane za czyste. Oba bany które podlinkowałeś mi z tej sieci są od osób które średnio ogarniają cska. Godzinę temu, Bl!nDMaN napisał: Jesteś spalony. Udało się Tobie, że był reset. Mogłeś grać dzięki temu. Widzisz ten banik? Ten na samym dole? Or are you Blind? Był przeniesiony, sprawdź jakie bany poszły 14'tego ze stronki. 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 14 Czerwca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 @ Dusia @ Trivor Co z tym? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Czerwca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi