Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun UBTEAM [CS 1.6] - [fov 1336.9]

fov1336.9

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Opiekun UBT 1.6 

Nick: fov 1336.9
SID: 0:1:106008
Znajomość AMXX*(1-10): 10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To jest zależne od wolnego czasu ale staram się przesiadywać jak najdłużej,rozpatruje dema uważnie, i staram się nikogo nie skrzywdzić, jeżeli jest niewinny.
Opisz siebie: Duże doświadczenie, długi staż gry.
Dlaczego akurat Ty?: Nie ma Opiekuna w 1.6 więc dlaczego nie,a jest jedna osoba w ubt która nie zbyt ogarnia ocene demek, wcześniejszy opiekun spalił się :D 
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Myśle że dobrze oceniam dema, siedziałem troche na bl'u zresztą @ GENERAL ALADEEN może to potwierdzić, miałem nawet tam range przez długi czas dopóki nie upadło forum.
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/dArealtiero/

• Super 1
  • Ha ha 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik∙

jestem na tak
+wiek

+checi

+nie ma opiekuna
+doswiadczenie

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

jestem na tak
+wiek

+doświadczenie 

+chęci 

+przyda się opiekun, bo poprzedni fuszerke odwalał

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

- Obecnie jesteś ubt tylko 2 tygodnie.

- Nie wypowiedziałeś się w demku @ czeno , zaakceptowałeś nałożenie bana przez osobę, która spędziła 2h na 1.6. Zerowy udział w temacie.

Cytat

wcześniejszy opiekun spalił się  :D

- Hipokryzja w jednych tematach piszesz, że z hltv się nie rozpisuje, by teraz w podaniu cieszyć japę, że opiekun się "spalił" z demka hltv :Bruh:

- Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem CLICK

Z plusów:

+ Doświadczenie, popytałem znajomych z bl'a i faktycznie coś tam oceniałeś. Choć okres na jaki to wypada, to już schyłek bl'a.

+ Coś tam na mixach grałeś.

Jestem na nie.

//Edit

@ fov1336.9

To, że demko zostało ocenione zbyt szybko nie zmienia NIC. Masz wiedze, miałeś rangę ubt, to co powinieneś zrobić, to zareagować nawet po czasie. Nie pokazałeś absolutnie niczego w związku z tą sytuacją. Btw, czeno napisał odwołanie, które zostało skasowane/ukryte przez administracje. Nie miał wyjebane :)

Edytowane przez SHAMPON
  • Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Użytkowniczka

Jestem na TAK :peppoLove1:

+wiek

+ogarniety

+znajomosc AMXX

+doswiadczenie

+rozpoznawalny

+aktywny

+chęci

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Na TAK!

+ Wiek 

+ Chęci

+ Doświadczenie

+ AMX

+ Brak opiekuna

• Dzięki 1
  • VIP
VIP

Jestem za okresem próbnym ;)

+doświadczenie 

+aktywny 

+amx

+chęci 

+przyda się OP UBT 1.6

Jestem na  NIE

- Wypowiadanie sie w swoim podaniu.

- Brak kultury czasami emocje biorą góre dzisiaj na chatboxie to udowodniłeś. :)

+/- Wiek to masz 24 czy 25 lat ?? :/

+ Chęci

-/+ Doświadczenie jakieś tam masz, ale to za mało na Opiekuna.:/

Obawiam sie że jak dostaniesz Opiekuna UBT 1.6, to zaraz poleci degrad z twojej strony na kolege z ubteamu @ Karolek12 i moją

Bo widze że masz jakieś spiny do nas. ;)

Druga sprawa już połowa forum  wyraziło swoje zdanie jak składałeś podanie na admina dd2.

Jeszcze jedno jak chcesz zostać opiekunem jak nie umiesz wyjaśnić graczowi jak ma wrzucić screeny. ???

A wystarczy napisać w temacie ssy pakujesz w paczke RAR. I wrzucasz na hosting a nie że każesz, mu szukać poradników. U wujka google

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Mega Na NIE

+/- Aktywność * opis niżej

- Kontakt z graczem.

- Brak kultury.

- Wypowiadanie się w swoim podaniu (łamiesz regulamin)

- Zachowanie (raczej brak dobrego wychowania) kręcisz dymy nawet w swoim podaniu na OP Ubt

- JEST SKARGA NA UBT 1.6 która nie została rozpatrzona                                                                  

________________________________________________________________________________________________________

Sory ale miałem nie miłe doświadczenie z Tobą i moim zdaniem nie nadajesz się na opiekuna Ubt.

**Sortujesz odwołania, ssy sprawdzone to już się narobiłem i demka obejrzę "jutro" 3 dni później. 

Ty odklepałeś 'wizytę' i masz gdzieś resztę. PRZEZ TO NIE DOSTAŁEM UB OD ??? UBT. Dostałem je od @ Shoter  bo wy nie macie czasu.

Na chatboxie jest czas robić aferki a na robotę nie ma.

Od momentu napisania mojej skargi na Ubt 1.6 widać że jest większa aktywność, jak się nie myliłem pod podanko na OP.

I Ty masz być opiekunem ? Wolne żarty.

Należało by czasowo zawiesić twoje podanie do czasu rozpatrzenia skargi dotyczącej Ubt CS 1.6

Link do skargi.

Edit.

Ktoś napisał 

"+rozpoznawalny" to nie jest pozytywny powód ani warunek na Op UBT

"+brak opiekuna" to nie znaczy że można dać tę funkcje pierwszej lepszej osobie która napisze podanie

Edytowane przez Bracket
:)
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Junior Admin
Junior Admin

Prócz Generala to reszta  @ UBT CS 1.6 co o tym myśli?? 

heh1111.png

• Zasłużony

Ciężko cokolwiek napisać, ponieważ jestem tu od niedawna i nie znam Cię jakoś dobrze. Więc zdanie o Tobie muszę wyrobić sobie poprzez analizę Twoich wypowiedzi na StrefBoxie, skargach itp.

Nie miej mi za złe, ale Ciebie jako Opiekuna UBT nie widzę.

Opiekun powinien być (jak dla mnie) osobą spokojną, opanowaną, potrafiącą wyjść z trudnej sytuacji i bezkonfliktową, z dobrymi relacjami z innymi graczami/użytkownikami forum i osobami z zespołu. Ty zaś masz jakiś konflikt/problem z Generalem i Karolkiem, więc po przyjęciu podania od razu pójdą na odstrzał? Nie widzi mi się coś takiego. Tak jak byś chciał wejść na rangę, żeby ich wywalić, fakt jest taki, że jeśli chodzi o ich doświadczenie to można długo dyskutować, ale to nie jest powód, byś prowokował/wszczynał awantury na StrefBoxie, można spróbować znaleźć inne wyjście.
Bodajże wczoraj czy przedwczoraj była sytuacja na StrefBoxie jak dosyć agresywnie wyskoczyłeś i próbowałeś coś tam wyjaśnić, wygląda to tak jak byś nie potrafił przyjąć na klatę złej opinii o swoim zachowaniu i o tym, że ktoś jest na "NIE" pod Twoim podanie. Niestety, ale patrząc na skargi i Twoje zachowanie to opinia niektórych jest trafna.
Do tego dochodzi krótki staż tu (jedynie 2tygodnie) i skarga, która wleciała po 8 dniach (również na Ciebie) od przyjęcia Cię na tą posadę. Fakt faktem nie została jeszcze rozpatrzona.
Jeszcze są/były małe przewinienia (jeśli chodzi o regulamin forum) typu wypowiadania się w swoim podaniu + lekkie kręcenie dymów XD I coś tam jeszcze było z notatkami w nie swoim dziale.

Niektórzy się nie nadają na to, by być w zespole UBT, a niektórzy się nie nadają, by być Opiekunem zespołu. 

Niestety, ale więcej jest minusów, jedyny dobry argument, który idzie za Tobą to doświadczenie, ale jak na Opiekuna to za mało.

Zdanie wyrobione na podstawie skarg i zachowania w przeciągu kilku dni, być może się mylę, ale póki co takie mam zdanie ;p

PS.

Jeszcze dodam jedną rzecz tutaj, bo nie wiem gdzie wcisnąć XD
Dokładniej chodzi o samą treść podania. Podanie napisane jak na podanie do UBT, a nie opiekuna.
"Dlaczego akurat Ty?: Nie ma Opiekuna w 1.6 więc dlaczego nie,a jest jedna osoba w ubt która nie zbyt ogarnia ocene demek, wcześniejszy opiekun spalił się"
"Nie ma Opiekuna", "wcześniejszy opiekun spalił się" - Mnie osobiście takie argumenty nie przekonują, bo nie są to nawet dobre argumenty.
Żadnego wysilenia się, po prostu takie podejście "jest miejsce to idę, żeby poświecić kolorkiem".

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

na nie
-kulturka

- wypowiedziales sie w swoim podaniu

- staz

- regulamin

-i general jeszcze wspomnial o ssach, ze nie umiesz wyjasnic typowi jak ma wstawic ssy

• Ha ha 4
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik∙

Na nie xd

-podanie

-staz

-nie znasz regulaminu xdddd

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 1

olokorawawa.gif

moim zdaniem bardzo na tak :D 

+ mily

+pomocy 

+ogarnięty 

+ dobry w te klocki xd 

moim skromnym zdaniem jak najbardziej sie nadaje :D 

• Junior Admin
Junior Admin

Na razie odrzucam

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucone.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]