Użytkownik xMichu Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Witam,zakupilem vipa na 20 dni po 2 dniach vip znikł. Nick w grze xMichu Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chatoyer. Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zachęcam do kontaktu z @ Shoter . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptuśśś Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Sorki za wypowiedź, ale możliwe, że Ci się VIP zbugował i może minął Ci termin wcześniej tylko się nie zorientowałeś. Ja taką sytuacje miałem, że z 8 Marca miałem VIP'a do 09.04 a normalnie trwał do połowy maja. Jeżeli kupiłeś, to pisz do Shotera pw tylko żebyś miał kod ewentualnie jakiś dowód zakupu"nr tele o ile sms" Było zgłaszane, ale chyba już naprawione: https://prnt.sc/13vsht1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMichu Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 26 maja dopiero zakupilem vipa także 20 dni nie minelo na pewno Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 3 Czerwca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Raczej się nie doczekasz tego vipa, ja już czekam na swoje usługi które mi znikły 6 dzień a opiekun i zastępca nawet pw nie czyta. Kupiłem sobie nowego, również polecam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMichu Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Tu nie chodzi o te 7 zł ale co to ma być jakaś loteria do chuja ,kupujesz vipa na 20 dni i albo bedziesz go mial albo też nie ,jeżeli tak to działa to chcę chociaż wiedzieć jaka jest szansa podczas kupienia vipa na 20dni,ze faktycznie będę te 20 dni mógł z niego korzystać. Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 3 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Kupisz vipa znów i będziesz go miał albo 20dni albo tylko 1,2,3 loteria 50/50. Tak niestety zajmują się serwerem. „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi