Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

znikający vip

xMichu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Zachęcam do kontaktu z @ Shoter .

• Użytkownik∙

Sorki za wypowiedź, ale możliwe, że Ci się VIP zbugował i może minął Ci termin wcześniej tylko się nie zorientowałeś. Ja taką sytuacje miałem, że z 8 Marca miałem VIP'a do 09.04 a normalnie trwał do połowy maja. Jeżeli kupiłeś, to pisz do Shotera pw tylko żebyś miał kod ewentualnie jakiś dowód zakupu"nr tele o ile sms"

Było zgłaszane, ale chyba już naprawione: https://prnt.sc/13vsht1

• Sponsor
SPONSOR

Raczej się nie doczekasz tego vipa, ja już czekam na swoje usługi które mi znikły 6 dzień a opiekun i zastępca nawet pw nie czyta. Kupiłem sobie nowego, również polecam.

• Użytkownik

Tu nie chodzi o te 7 zł ale co to ma być jakaś loteria do chuja ,kupujesz vipa na 20 dni i albo bedziesz go mial albo też nie ,jeżeli tak to działa to chcę chociaż wiedzieć jaka jest szansa podczas kupienia vipa na 20dni,ze faktycznie będę te 20 dni mógł z niego korzystać. Nie pozdrawiam

• Użytkownik

Kupisz vipa znów i będziesz go miał albo 20dni albo tylko 1,2,3 loteria 50/50. Tak niestety zajmują się serwerem. 

vvhfhfh.jpg.eb03b8adcd0a9ab6b44287db81611c70.jpg

„Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.”

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

archiwum.png

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]