Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

POMOCY!

RybsoNx

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, czy wie ktoś dlaczego nie słychać mnie przez mikro na only dd2 #1 ???? Wszędzie mi działa tylko na only dd2 #1 nie mogę mówić. Z mikro i ustawieniami wszystko jest ok, wszędzie działa tylko nie na only dd2 #1. Proszę o pomoc i pozdrawiam.

RybsoN

• Użytkownik

Hm.. Skoro na innych aplikacjach i serwerach mikrofon Ci działa. Jeżeli tak to spróbuj wpisać w consoli następujące komendy. 

Komendy:

voice_enable 1

voice_loopback 1

voice_maxgain "5" 

voice_avggain "0.500" 

voice_scale "5" 

voice_fadeouttime "0.100" 

voice_profile "0" 

voice_showchannels "0" 

voice_showincoming "0" 

voice_enable "1" 

voice_dsound "0" 

voice_overdrive "2" 

voice_overdrivefadetime "0.400"

Spróbuj oto w ten sposób, jeżeli któraś z tych komend zadziałała, to daj znać. Mam nadzieję, że w jakiś sposób mogłem pomóc.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Jeśli masz STEAMA to spytaj kogoś z serwera że steamem czy Cię słychać, aa jak ns to kogoś z nsow (bo może steam i ns się nie slysza¿) 

I jak będzie admin na serwerze to spytaj go na u@ żeby sprawdził czy Gaga nie masz 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Spróbuj jeszcze te opcję.

1. Sprawdź ustawienia mikrofonu na Steam, bo 1.6 korzysta z tych ustawień z tego co pamiętam.
  2. Potestuj też w ustawieniach mikrofonu w grze.
  3. Wejdź w panel sterowania>sprzęt i dźwięk>dźwięk>wybierz zakładkę nagrywanie>wejdź w właściwości Mikrofonu>wybierz zakładkę zaawansowane> odznacz ulepszanie audio. Polecam również dostosować "Poziomy" w zakładce o takiej samej nazwie. Dzięki temu będzie, a przynajmniej powinien działać Ci mikro w 1.6.

Lub ostatnia opcja z możliwych jeżeli te Ci nie pomogą..

Zainstaluj Driver Booster 5, pobierze Ci wszystkie poprawne, wymagane sterowniki i je zaktualizuj. Pamiętaj, by zainstalować wersję od 5. Jak Ci zainstaluje wszystko, włącz kompa na nowo, Steam - - > Biblioteka - - > Counter-Strike 1.6, klikasz na to PPM, Właściwości - - > Pliki lokalne - - > Sprawdź spójność plików. Odpal grę, wejdź w ustawienia dźwięku i zobacz co tam masz w ogóle ustawione i wtedy spróbuj. Może akurat się uda. 

Sprawdź jeszcze spójność plików gry. Jeżeli, któreś z tych opcji nie pomoże, to ja już naprawdę nie wiem sam o co może chodzić.

Powodzenia, daj znać jak będzie działać.

• Lubię to! 1
  • LEGENDA

image.png
DZIAŁ JEST DO ZGŁOSZEŃ BŁĘDÓW ZWIĄZANYCH Z FORUM A NIE Z SEWRERAMI LUB TAK JAK W TYM PRZYPADKU PYTAŃ CZY CIĘ SŁYCHAĆ NA SERWERZE... 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]