Użytkownik RybsoNx Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Witam, czy wie ktoś dlaczego nie słychać mnie przez mikro na only dd2 #1 ???? Wszędzie mi działa tylko na only dd2 #1 nie mogę mówić. Z mikro i ustawieniami wszystko jest ok, wszędzie działa tylko nie na only dd2 #1. Proszę o pomoc i pozdrawiam. RybsoN Odnośnik do komentarza
Użytkownik ILLEGAL_Official Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Hm.. Skoro na innych aplikacjach i serwerach mikrofon Ci działa. Jeżeli tak to spróbuj wpisać w consoli następujące komendy. Komendy: voice_enable 1 voice_loopback 1 voice_maxgain "5" voice_avggain "0.500" voice_scale "5" voice_fadeouttime "0.100" voice_profile "0" voice_showchannels "0" voice_showincoming "0" voice_enable "1" voice_dsound "0" voice_overdrive "2" voice_overdrivefadetime "0.400" Spróbuj oto w ten sposób, jeżeli któraś z tych komend zadziałała, to daj znać. Mam nadzieję, że w jakiś sposób mogłem pomóc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RybsoNx Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 wpisałem i nic, reinstalowałem steama i tez nic Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Jeśli masz STEAMA to spytaj kogoś z serwera że steamem czy Cię słychać, aa jak ns to kogoś z nsow (bo może steam i ns się nie slysza¿) I jak będzie admin na serwerze to spytaj go na u@ żeby sprawdził czy Gaga nie masz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ILLEGAL_Official Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Spróbuj jeszcze te opcję. Sprawdź ustawienia mikrofonu na Steam, bo 1.6 korzysta z tych ustawień z tego co pamiętam. Potestuj też w ustawieniach mikrofonu w grze. Wejdź w panel sterowania>sprzęt i dźwięk>dźwięk>wybierz zakładkę nagrywanie>wejdź w właściwości Mikrofonu>wybierz zakładkę zaawansowane> odznacz ulepszanie audio. Polecam również dostosować "Poziomy" w zakładce o takiej samej nazwie. Dzięki temu będzie, a przynajmniej powinien działać Ci mikro w 1.6. Lub ostatnia opcja z możliwych jeżeli te Ci nie pomogą.. Zainstaluj Driver Booster 5, pobierze Ci wszystkie poprawne, wymagane sterowniki i je zaktualizuj. Pamiętaj, by zainstalować wersję od 5. Jak Ci zainstaluje wszystko, włącz kompa na nowo, Steam - - > Biblioteka - - > Counter-Strike 1.6, klikasz na to PPM, Właściwości - - > Pliki lokalne - - > Sprawdź spójność plików. Odpal grę, wejdź w ustawienia dźwięku i zobacz co tam masz w ogóle ustawione i wtedy spróbuj. Może akurat się uda. Sprawdź jeszcze spójność plików gry. Jeżeli, któreś z tych opcji nie pomoże, to ja już naprawdę nie wiem sam o co może chodzić. Powodzenia, daj znać jak będzie działać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 4 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Temat rozwiązany. @ Dusia , @ KilleR. , @ Krejzol , zamknijcie post. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Czerwca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 DZIAŁ JEST DO ZGŁOSZEŃ BŁĘDÓW ZWIĄZANYCH Z FORUM A NIE Z SEWRERAMI LUB TAK JAK W TYM PRZYPADKU PYTAŃ CZY CIĘ SŁYCHAĆ NA SERWERZE... Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Czerwca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi